2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 142 پست
الان یکی کامنت گذاشت گفت من حرف بدی نزدم و شوهرم انتظار داشته من مدام گریه کنم ..ن واقعا همینه ها .. ...

کیمیا جام شما چشمت و رو واقعیت بستی

این همه نظر مخالفت و قبول نداری

اون یدونه کامنت و بدون فکر قبول کردی

یچیز خواهرانه میگم و میرم 

هم برای آرامش خودت و بچت و همسرت و تداوم زندگیت و هم آرامش خاطر مامان بابات یکم بیشتر دنبال آرامش باش

اگر میتونی برو مشاور یا کتاب هایی در این زمینه بخون تمرکزت و بذار رو خوبی های زندگی دیدت که عوص بشه خودت لذت بیشتر میبری

یاعلی

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اینقد به شوهرت فحش نده معلومه ببخشیدا بددهنی واین تورو از چشم همسرت میندازه عوض به تو چه به تو چه ک ...

منم هفت ساله دارم زندگی میکنم تا پارسال حتی یه به تو چه هم نگفته بودم بهش و واقعا دوست داشتم که اینجوری باشم ولی انقدر بددهنی کرد و دست بلند کرد آخرش منم الان فحشش میدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیمیا جام شما چشمت و رو واقعیت بستیاین همه نظر مخالفت و قبول نداریاون یدونه کامنت و بدون فکر قبول کر ...

ن منظورم این بود ک حرف دلمو زد ..اصلا ای کاش بهش ز نمی‌زدم اگ نمیزدم این همه حرف ک‌تو دلش بودو فرصت نمی‌کرد ب زبون بیاره

اینا رو شوهر من جواب نمی‌ده اصلا ...همین الان گفتی فرهنگتون فرق داره و شوهرت پذیرفته چرا شوهر من فک ...

اصلا حرف من اون نسچیست میخوام بگم که راه دور ادم اذیت میکنه

اونیکه قبول میکنه بره با کسی یه راه دور از خانواده باید بپذیره که طرف مقابلش وظیفه ای نداره که بخواد ببره بیاره که هیچ اصلا باهات همراهی کنه و بیاد

اینا رو شوهر من جواب نمی‌ده اصلا ...همین الان گفتی فرهنگتون فرق داره و شوهرت پذیرفته چرا شوهر من فک ...

خب الان جیغ بزنی و بدرفتاری کنی روش جواب میده برات میخره

به فرضم بخره خودت خجالت نمیکشی ازش

خب الان جیغ بزنی و بدرفتاری کنی روش جواب میده برات میخرهبه فرضم بخره خودت خجالت نمیکشی ازش

اصلا نمیخوام دیگه باور کن بزور هم ببره نمیخوام چون واقعا منظور من اونی نبود ک شوهرم برداشت کرد

بی راه نمیگه

چه ربطی داره باباش مریضه قرار نیست اینا کلا از زندگی خودشون و بندازن بعدشم جلو باباش شاداب نباشه روحیش بدتر میشه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چخبره دیگ یه لباس مگ چقده میگید نخر 

یه دونه لباس نمیتونه برای زنش بخره؟

حداقل باید میوه دستشون بخرن ببرن 

مگه زندگی الکیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بقران بخاطر بابام خواستیم دور هم جمع بشیم دوست داره برای روحیش خوبه این وسط عکسم مینداختیم کجاس خواس ...

ولش کن هرچی بگی اینا حالیشون نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دستش ک تنگ هست اما خودم دارم خواستم خودم بگیرم این میگه نگیر مگه برای حال بد بابات نمیری پس چرا دلت ...

😕والا روانی شوهرت بگو به کوری چشمت حال بابام انشالله تا یلدا بهتر میشه 

بگو مامانت مریض بشه میخوای عزا بگیری و منتظر بشینی مامانت بمیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼