بچه ها من کمتر از یکماه پیش شیراز پیش خانوادم بودم همون موقع هم بابام زیاد حالش خوب نبود حالا یک هفته ای هست ک کم غذا شده تماس تصویری میگیرم اصلا حال نداره حرف بزنه خیلی ضعیفتر شده همون موقع با گریه ب شوهر کثافتم ز زدم ک دلم پیش بابامه میخوام برم برام بلیط هواپیما گرفت فرداش کنسل شد ولی گفت مرخصی میگیره برای یلدا میبرتمون حالا از دیشب میگه سختمه راه دوره و برای ی روز برم بیام گفتم چی شد یهو گفت هیچی میریم ولی واقعا سخته حالا امروز با خواهرم ز زدم گفتیم سفره یلدا بچینیم عکس یادگاری بندازیم گفتم وای من لباس خوب ندارم ز زدم ب شوهرم گفتم بریم لباس بخریم عوضی برگشته میگه معلومه حال بابات بد نیست گریه اون روزت کجا دل خوش الانت کجا مگه نمیگی میری پیش بابات دیگه این کارا چیه من هشت شب میام کجا برم اون موقع من پول ندارم تو هر دفعه هوس کنی بری بفرستمت بری با لباس جدید کسی ک باباش حالش بده دنبال لباس و شب یلدا نیست گفتم ما شبیه شما نیستیم مگه چی شده زانو غمبغل بگیریم بخاطر دل بابام دور هم جمع میشیم عکس بندازیم ب تو چ مربوط این موضوع ..خیلی اعصابم خورد شد انقد گریه کردم چشمام میسوزه معلومه از اول دلش نبود برم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایی راست میگه ،یه نگاه به نظر کاربرها کنی میفهمی کمی که چه عرض کنم ،خیلی تند رفتی وبا زور وداد بید ...
درست میگید اما بخدا حرف من از رو دل خوشی نبود خواهرام هم همین نظرو داشتن شب یلدا عکس بندازیم من چون لباس خوب نداشتم گفتم بخرم ن فقط برای اون شب خوب برای وقتایی دیگه هم بود دیگه
ببین عزیزم سعی کن حرفات با لحن خوب و تو موقعیت مناسب بزنی همین که احترام میذاره راه دور یه روزه میگه با هواپیما بریم و برگردیم یعنی آدم خوش ذات و مهربونیه
اول اینکه مریضی بابات چیه؟ دوم اینک چندساعت مسیره؟ من خودم اگ بابام مریض باشه خدایی تمام مغازه ها شهر لباساشون مفت بدن نمیرم خرید شاید شوهرتم اینجوریه...من تا دلم خوش نباشه دست و دلم ب هیچی نمیره
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
یه لحظه فکر کن کمانتارو بخونما همه هم نوع ت هستیمیعنی هممون اشتباه میکنیم؟دشمنت نیست که محلش ندی خدا ...
خوب باید حرفاشو بفهمه بعد بگه خوب داره چرت میگه ..بهم میگه مگه بابای من پاهاش شکست من رفتم گفتم آخه این چ ربطی ب حال بابام داره بابای من تو سرجا افتاده بابای تو جوونتره و فقط پاهاش شکسته بود
از حرفاش حالم بهم خورد ما خیلی باهم فرق داریم جوری ک بهت بگم تو ختم مادربزرگم خاله هام میخندیدن دور ...
به شما توصیه میکنم یکبار دیگه از اول نظرها رو بخونی ،ببین کسی حق را به شما داده ؟مسیر ونظرت کاملا اشتباهه وحداقل خلاف عرف جامعه هست ،اصرار داری که درسته ،وتو این قضیه کاملا حق با شوهرت بود ورفتار شما غیر عادی،حالا با هر فلسفه ومنطق دلت میخواد بگی حرفت درسته ولی این رفتار شما باعث حرمت شکنی میشه وبعده ها دیگه برای حرفت ،برای دلشوره ات ،برای ناراحتی شما ارزش قائل نمیشه ومیگه اینها همش الکیه .