2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2128 بازدید | 142 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست گفته پول بلیط هواپیما زیاده بعد برای یه روز ادم بره برگرده ادم زورش میاد خرید لباس برای یلدا درحالیکه برای پدرت داری میری 

شوهرت هزینه رو قبول کرد برای دیدن پدرت باز خرج اضافه دیگه نداره 

اون حق نداشت انقد زر بزنه ی عالمه حرفی زد ک فقط از عقده های خودش بود و تا ابد تو دلم میمونه ب وقتش م ...

بشین خواهر گلم 

مرده .. عصبی شده 

لطیف باش ریحانه بهشتی .. کینه و تلافی بهت نمیاد 

خب هر کی دیگ بود با خودش میگفت باباش حالش بده این فکر لباسو عکسه

درصورتیک خوبه همگی دور هم باشین خوش باشین بابات هم روحیشون بهتر میشه

واسه اینک دلخوری پیش نیاد .مجدد با خوبی بهش بگو

بگو پول بزنه خودت بری ی لباس قیمت مناسب بگیری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بقران بخاطر بابام خواستیم دور هم جمع بشیم دوست داره برای روحیش خوبه این وسط عکسم مینداختیم کجاس خواس ...

چه جور این همه نسبت بد به شوهرت میدی وبعد هم باهاش زندگی می کنی وازش پول هم میخوای ؟؟؟؟؟؟🙄

همسرت عوضی نیست ،شما زیاد حساس شدی .

از حرفاش حالم بهم خورد ما خیلی باهم فرق داریم جوری ک بهت بگم تو ختم مادربزرگم خاله هام میخندیدن دور هم فقطروز اول ناراحت بودن اما اینا تا یسال عذادارن

من و همسرم دو فرهنگ متفاوتیم دوازده ساله مزدوجممن مال تهرانم ایشون سبزوار که خب ۱۲ساعت راهه تا روستاشون

من چند سال یکبارم نمیرم خودش میره سر میزنه مامانش

نه اصرار میکنه نه دعوا چون میدونه که ما فرق داریم بنده خدا

و چقققققددددرررر برای من سخته راه دورشسون و اداب و رسوماتسون و کلا تفاوت زیاده بین ما

پذیرفته

من حق به همسرت میدم

راست میگه لباس حق داری خب دلت بخواد زنشی

ولی موقع خوبی مطرح نکردی عزیزم

سما باید میگفتی عهههه باشی عزیزم همینکه با من همراهی مرسی

خودش شب میومد میبردت خرید 

بخدا