2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 142 پست
اذیت نکن شوهرتو. همین که میزاره بری شهر دیگه پیش بابات خیلیه. بعضیا همینم نمیزارن

تو کتم نمیره این حرف چون اگر برعکس بود اونم نمیزاشت من نظر بدم ک نرو پیش خانوادت قبلاً هم بهش گفته بودم مراقب حرف زدنت باش کاری نکن پشیمون بشی چون من هیچی یادم نمیزه

کارت زشته، لباس ارزش نداره که حرمتارو بشکنی، اون وظیفه نداره هم زمان همه کار برات انجام بده، پس یا م ...

خودم پول دارم بهش گفتم خودم میخرم میگه پس حال بابات بد نیست اگر نه دل نداشتی بری دنبال این چیزا گفتم مگه قراره بابام چش بشه ک اینجور میگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اصل موضوع دور نشو گلماگه وقت شد بری لباس بخری چ بهتر اگه نه واقعا مهم دلتون که خوش باشه پاشو با ر ...

اصلا ی حال بدی دارم الان ک حد نداره می‌دونم تا موقع رفتن محلش نخواهم داد گنده تر از دهنش نظر داد ب اون مربوط نیست ما چیکار میکنیم منم بچه کوچیک دارم نمیتونم باهاش برم خرید مگه خودش باشه بگیرتش

این میگه اگه برای حال بد باباته چرا انقد دلتون خوشه سفره یلدا بچینید عکس بگیرید میگم مگه بابام خدا ن ...

دلش و به دست بیار نذار همسرت فکر کنه تو فقط به فکر وقت گذروندن با خانوادتی 

خانواده تو الان شوهر و بچته درجه ۱

بعد خانواده ای که ازش اومدی اولویت با همسر و بچه هات

خدا پدر و مادرت و حفظ کنه اما مطمئن باش اونام راضی نیستن بخاطر دیدنشون تو خونه ی تو ناراحتی بیفته

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ببخشید ولی حق داره ،حالا سفره انداختن وعکس انداختن خوبه ولی اینکه تو این موقعیت تو فکر یه لباس جدید ...

اونم میگه دنبال قر فری چی بگم والا من نظرم چیز دیگه بود حالا بخدا دنبال این چیزا نبودم خواستم دور هم خوش باشیم این وسط ی لباس با پول خودم بخرم ب کجا برمیخورد این بدش میاد ک چون ماه قبل اونجا بودم دارم بازم میرم

البته یکم هم سیاست نداری همه چیو ریز ریز براش تعریف کردی نبایستی عین چی همه چیو لو میدادیمثلا هفت شب ...

آفرین من اصلا بلد نیستم درخواست دوستی بده ازین ب بعد باهات مشورت کنم

سخت نگیر الان هم خودتو ناراحت کردی هم شوهرت با توپ پر برخورد کرده ضمن اینکه خیلی وضعیت بده و خیلی فش ...

اون حق نداشت انقد زر بزنه ی عالمه حرفی زد ک فقط از عقده های خودش بود و تا ابد تو دلم میمونه ب وقتش منم تلافی میکنم

اصلا ی حال بدی دارم الان ک حد نداره می‌دونم تا موقع رفتن محلش نخواهم داد گنده تر از دهنش نظر داد ب ا ...

یه لحظه فکر کن 

کمانتارو بخون

ما همه هم نوع ت هستیم

یعنی هممون اشتباه میکنیم؟

دشمنت نیست که محلش ندی خدارو خوش نمیاد

شریک زندگیته پدر بچته

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اونم میگه دنبال قر فری چی بگم والا من نظرم چیز دیگه بود حالا بخدا دنبال این چیزا نبودم خواستم دور هم ...

نه اون بدش نمیاد وخدایی همراهی هم کرده ،ولی اینکه تو این موقعیت که میگی بابام حالش بده وناراحتی یک دفعه حالت عوض بشه ورنگ شادی وخوشحالی ولباس خاص بگیری کمی غیر عادیه 

بقران بخاطر بابام خواستیم دور هم جمع بشیم دوست داره برای روحیش خوبه این وسط عکسم مینداختیم کجاس خواس ...

اینقد به شوهرت فحش نده 

معلومه ببخشیدا بددهنی  

واین تورو از چشم همسرت میندازه 

عوض به تو چه به تو چه کردنات و اینکه مگه ما مثل شماییم …..باید میگفتی حالا که داریم میریم شب یلدام هست همه هستن خوب دورهم جمعیم و…..

۲۰سال دارم زندگی مبکنم یبار حتی به همسرم نگفتم به تو چه 

تو ۴تاکامنت گذاشتی کلی فحش و بدو بیراه نثارش کردی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

به نظرم یکم موقعیت نشناسی کردی اول ببین شوهرت پول داره بعد ازش درخواست کن اینطوری نمیتونه نه بیاره بعدم اینکه مهم اینه بری کنار خانوادت باشی لباس تو الویت نیست عزیزم جای داد و بیداد منطقی قانعش میکردی که گفتیم شاید با دورهمی بتونیم حال بابارو بهتر کنیم و روحیش عوض شه