2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 124 پست
ن مخصوص یلدا بقران خودمم نگرفتم منظورم ی لباس بود حالا هررنگو طرحی فرق نداشت خواستم تو عکس لباس خوب ...

سخت نگیر 

الان هم خودتو ناراحت کردی هم شوهرت با توپ پر برخورد کرده 

ضمن اینکه خیلی وضعیت بده و خیلی فشار رو مردا هست گغهی وقتا دست خودشون نیست

الانم حتکا یه مانتویی چیزی خوشگل داری همونو بپوش سخت نگیر مهم اینه بری پدرتو ببینی

خودت پول تو دست و بالت نیس بری لباس بخری؟

چرا بابا دارم اما نمیتونم با بچه کوچیک خودم برم اینم میگه داری خودت برو من تا هشت سرکارم برای اینکه شمارو ببرم مرخصی بگیرم تا هشت اضافه میمونم داره منت کاری ک همیشه می‌کنه رو میزاره فک نمیکنم انقد عوضی باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقران بخاطر بابام خواستیم دور هم جمع بشیم دوست داره برای روحیش خوبه این وسط عکسم مینداختیم کجاس خواس ...

عزیزم مطرح کردن این دوتا باهم کار درستی نیست. شاید واقعا بهش فشار بیاد یه دفعه ای هم بره مسافرت هم لباس بگیره. 

خب عزیزم یکم هم به اون حق بده توی این گرونی یهو سفر و لباس جدید شاید بهش فشار بیاد ولی اگه پولشو دار ...

دستش ک تنگ هست اما خودم دارم خواستم خودم بگیرم این میگه نگیر مگه برای حال بد بابات نمیری پس چرا دلت انقد خوشه میگم مگه بابام چشه خدا نکرده .میگه اگه چیزی نیست چرا میخوای بری

چرا بابا دارم اما نمیتونم با بچه کوچیک خودم برم اینم میگه داری خودت برو من تا هشت سرکارم برای اینکه ...

استاتر شما خیلی عصبی هستی و با زور میخوای کارتو پیش ببری در صورتی که آقایون از لحن دستوری خوششون نمیاد. یه کم با ملایمت بهش بگو یا اگه نیومد حالا دنیا به آخر نمیرسه همش یه عکسه دیگه 

خب زمونه گرونیه سختش نکن مهم دورهمیه

این میگه اگه برای حال بد باباته چرا انقد دلتون خوشه سفره یلدا بچینید عکس بگیرید میگم مگه بابام خدا نکرده چش شده میگه اگه حالش بد نیست نرو خوب‌..انقد حرف تو حرف آورد انقد حرف مفت زد

خو طبیعیه فرهنگاتون فرق دارهوگرنه به نظر من ک شوهرت مشکلی نداره

حرف منم مشکل نداشت نمی‌دونم چی گفتم این انگار دوست نداره ما بریم منم گفتم اگر منظورت اینه دوست نداری بریم یادت بمونه تو مورد مشابه هم حق نداری تو پاشی بری گفت مشکل من دل خوش توعه ک دنبال لباسی

این میگه اگه برای حال بد باباته چرا انقد دلتون خوشه سفره یلدا بچینید عکس بگیرید میگم مگه بابام خدا ن ...

بخاطرهمون پول لباس میگه،بگواصلالباس نمیخوام همون خانوادموببینم بسه

۷۵.۹۲۸۰
متاسفانه با شوهرت هم نظرم.زنگ نیزنی بریم لباس بخریم باز بعش میگی به تو چه مربوطه😅 خب از همون اول خو ...

چی بگم والا هنوزم فک میکنم موضوع سختی نبود ک این انقد عقده دلشو وا کرد خیلی با ما فرق دارن دور از جون دور از جون کسی از ما فوت بشه میریم لباس شیک مشکی می‌خریم اما اونا تازه همون لباس کهنه تنشونم پاره میکنن و فک می‌کنه الآن ناراحت حال بابام نیستم اگ دنبال لباسم

دستش ک تنگ هست اما خودم دارم خواستم خودم بگیرم این میگه نگیر مگه برای حال بد بابات نمیری پس چرا دلت ...

خدایی راست میگه ،یه نگاه به نظر کاربرها کنی میفهمی کمی که چه عرض کنم ،خیلی تند رفتی وبا زور وداد بیداد میخوای نظرت رو قالب کنی وحوصله شنیدن حرف منطقی مخالف هم نداری