بچه ها من کمتر از یکماه پیش شیراز پیش خانوادم بودم همون موقع هم بابام زیاد حالش خوب نبود حالا یک هفته ای هست ک کم غذا شده تماس تصویری میگیرم اصلا حال نداره حرف بزنه خیلی ضعیفتر شده همون موقع با گریه ب شوهر کثافتم ز زدم ک دلم پیش بابامه میخوام برم برام بلیط هواپیما گرفت فرداش کنسل شد ولی گفت مرخصی میگیره برای یلدا میبرتمون حالا از دیشب میگه سختمه راه دوره و برای ی روز برم بیام گفتم چی شد یهو گفت هیچی میریم ولی واقعا سخته حالا امروز با خواهرم ز زدم گفتیم سفره یلدا بچینیم عکس یادگاری بندازیم گفتم وای من لباس خوب ندارم ز زدم ب شوهرم گفتم بریم لباس بخریم عوضی برگشته میگه معلومه حال بابات بد نیست گریه اون روزت کجا دل خوش الانت کجا مگه نمیگی میری پیش بابات دیگه این کارا چیه من هشت شب میام کجا برم اون موقع من پول ندارم تو هر دفعه هوس کنی بری بفرستمت بری با لباس جدید کسی ک باباش حالش بده دنبال لباس و شب یلدا نیست گفتم ما شبیه شما نیستیم مگه چی شده زانو غمبغل بگیریم بخاطر دل بابام دور هم جمع میشیم عکس بندازیم ب تو چ مربوط این موضوع ..خیلی اعصابم خورد شد انقد گریه کردم چشمام میسوزه معلومه از اول دلش نبود برم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا بابا دارم اما نمیتونم با بچه کوچیک خودم برم اینم میگه داری خودت برو من تا هشت سرکارم برای اینکه ...
استاتر شما خیلی عصبی هستی و با زور میخوای کارتو پیش ببری در صورتی که آقایون از لحن دستوری خوششون نمیاد. یه کم با ملایمت بهش بگو یا اگه نیومد حالا دنیا به آخر نمیرسه همش یه عکسه دیگه
این میگه اگه برای حال بد باباته چرا انقد دلتون خوشه سفره یلدا بچینید عکس بگیرید میگم مگه بابام خدا نکرده چش شده میگه اگه حالش بد نیست نرو خوب..انقد حرف تو حرف آورد انقد حرف مفت زد
خو طبیعیه فرهنگاتون فرق دارهوگرنه به نظر من ک شوهرت مشکلی نداره
حرف منم مشکل نداشت نمیدونم چی گفتم این انگار دوست نداره ما بریم منم گفتم اگر منظورت اینه دوست نداری بریم یادت بمونه تو مورد مشابه هم حق نداری تو پاشی بری گفت مشکل من دل خوش توعه ک دنبال لباسی
متاسفانه با شوهرت هم نظرم.زنگ نیزنی بریم لباس بخریم باز بعش میگی به تو چه مربوطه😅 خب از همون اول خو ...
چی بگم والا هنوزم فک میکنم موضوع سختی نبود ک این انقد عقده دلشو وا کرد خیلی با ما فرق دارن دور از جون دور از جون کسی از ما فوت بشه میریم لباس شیک مشکی میخریم اما اونا تازه همون لباس کهنه تنشونم پاره میکنن و فک میکنه الآن ناراحت حال بابام نیستم اگ دنبال لباسم
دستش ک تنگ هست اما خودم دارم خواستم خودم بگیرم این میگه نگیر مگه برای حال بد بابات نمیری پس چرا دلت ...
خدایی راست میگه ،یه نگاه به نظر کاربرها کنی میفهمی کمی که چه عرض کنم ،خیلی تند رفتی وبا زور وداد بیداد میخوای نظرت رو قالب کنی وحوصله شنیدن حرف منطقی مخالف هم نداری