2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 124 پست
بی راه نمیگه

خیلی تند و پر عقده حرف زد ..پریشب ی شرط گذاشتیم من بردم گفتم پولو بده گفت فعلا ندارم تو میخوای بگیری بری مسافرت گفتم ن بخدا گفت پس پولو میدم با خودت نبر معلوم نیست چ عقده ای داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل اینکه حرفهای شوهرتو بخونم همونا رو تو ذهنم گفتم 😄

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
والا یکی به منم وسط کار زنگ بزنه پول بده برم فلان چیز بخرم باهاش بد حرف میزنم موقعیت شناس باش چیو کج ...

هر موقع میگفتم این حرفا تو دلش بود ک بگه ..گفتم انتظار داری همش گریه کنم خوب دلم آروم شده دارم میرم میگه ن تو بخاطر دل خودت داری میری

من چیز بدی از حرفای شوهرت نفهمیدم اصل اینه بری سر بزنی به پدرت لباس خیلی واجب نیستخداییش من تابه حال ...

ن مخصوص یلدا بقران خودمم نگرفتم منظورم ی لباس بود حالا هررنگو طرحی فرق نداشت خواستم تو عکس لباس خوب تنم باشه

از اصل موضوع دور نشو گلم

اگه وقت شد بری لباس بخری چ بهتر اگه نه واقعا مهم دلتون که خوش باشه پاشو با روحیه خوب برو پیش خانوادت دلدشوهرتم به دست بیار

چیزی که قدیما میگفتن مهم دل خوش و سلامتیه

الان میگن ماتریکس یعنی هر چیزی که تو رو از حال خوب لحظه دور کنه ماتریکسه و نذار این چیزای فرعی تو رو از حال خوب در لحظه دور کنه

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ببخشید ولی حق داره ،حالا سفره انداختن وعکس انداختن خوبه ولی اینکه تو این موقعیت تو فکر یه لباس جدید وقر وفر شب یلدا باشی واقعا عجیبه .یعنی شما هیچ لباسی نداری اونشب تو دورهمی خانوادگی بپوشی .

اسی ببخشید ولی خب یا ناراحت بابات باش یا دنبال لباس جشن یلدا باش. نمیشه هم ناراحت باشی هم به فکر یلد ...

بقران بخاطر بابام خواستیم دور هم جمع بشیم دوست داره برای روحیش خوبه این وسط عکسم مینداختیم کجاس خواستم بد بود این کثافت زد جاده خاکی

البته یکم هم سیاست نداری همه چیو ریز ریز براش تعریف کردی 

نبایستی عین چی همه چیو لو میدادی

مثلا هفت شب فبل اینکه بیاد بهش میگفتی امشب من آماده میشم بریم بیرون همون جا الکی میگفتی وای چه لباس قشنگی اونم بی دعوا برات میخرید. دیگه الم شنگه به پا نمیشد

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

هعیییی اگه شوهرمنوداشتی سربه بیابون میذاشتی دلم کیلوکیلوخونه سعی کن هرچیزوبه دلنگیری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید