2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 124 پست
الان یکی کامنت گذاشت گفت من حرف بدی نزدم و شوهرم انتظار داشته من مدام گریه کنم ..ن واقعا همینه ها .. ...

کیمیا جام شما چشمت و رو واقعیت بستی

این همه نظر مخالفت و قبول نداری

اون یدونه کامنت و بدون فکر قبول کردی

یچیز خواهرانه میگم و میرم 

هم برای آرامش خودت و بچت و همسرت و تداوم زندگیت و هم آرامش خاطر مامان بابات یکم بیشتر دنبال آرامش باش

اگر میتونی برو مشاور یا کتاب هایی در این زمینه بخون تمرکزت و بذار رو خوبی های زندگی دیدت که عوص بشه خودت لذت بیشتر میبری

یاعلی

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اینقد به شوهرت فحش نده معلومه ببخشیدا بددهنی واین تورو از چشم همسرت میندازه عوض به تو چه به تو چه ک ...

منم هفت ساله دارم زندگی میکنم تا پارسال حتی یه به تو چه هم نگفته بودم بهش و واقعا دوست داشتم که اینجوری باشم ولی انقدر بددهنی کرد و دست بلند کرد آخرش منم الان فحشش میدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیمیا جام شما چشمت و رو واقعیت بستیاین همه نظر مخالفت و قبول نداریاون یدونه کامنت و بدون فکر قبول کر ...

ن منظورم این بود ک حرف دلمو زد ..اصلا ای کاش بهش ز نمی‌زدم اگ نمیزدم این همه حرف ک‌تو دلش بودو فرصت نمی‌کرد ب زبون بیاره