2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 142 پست
تو کتم نمیره این حرف چون اگر برعکس بود اونم نمیزاشت من نظر بدم ک نرو پیش خانوادت قبلاً هم بهش گفته ب ...

بابا ولش کن اینا همه تو سری خور شوهر و خونواده شوهرن بدبختا یه دونه لباسم واسه خودشون اضافی می‌دونن که به تو میگن کوتاه بیا و نخر 

شب یلدا هم میرن خونه پدر شوهرشون کلفتی انقد بی عرضن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اصلا نمیخوام دیگه باور کن بزور هم ببره نمیخوام چون واقعا منظور من اونی نبود ک شوهرم برداشت کرد

میدونم بابا

کلا مردها درکشون ضعیفه مثل کودکن

باید گولشون زد

ولی در کل نه چیز بدی خواستی نه غیر ممکن

نیاز هر زنیه

ولی با پنبه سر ببر دختر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شوهرت میگفتی مگه بابای تو مرده که ناراحت باشیم 😒

این زورش اومد ک فقط چرا ماه قبل اونجا بودم حالا بازم میخوای بری و اگ حال بابات بده لباس شب یلدات واس چیه تازه برگشت گفت میخوای خودت برو بخر من ندارم هر ماه لباس بخرم برات تازه بخدا من فقط نیازمو میخرم

چه ربطی داره باباش مریضه قرار نیست اینا کلا از زندگی خودشون و بندازن بعدشم جلو باباش شاداب نباشه روح ...

منو خواهرام خواستیم عکس یادگاری بندازیم و حتی برای سفره یلدا برنامه چیدیم شوهر خاله زنکم دنبال اینه ک من بخاطر دل خوش خودم دارم میرم ن حال بد بابام

چخبره دیگ یه لباس مگ چقده میگید نخر یه دونه لباس نمیتونه برای زنش بخره؟حداقل باید میوه دستشون بخرن ب ...

چیز میز آماده کردم ببرم با خودم ..ببین شوهرم خوبه اما یهو عین گاو نه من شیرده میزنه زیر همه چی ..حالا شب اومده از سرکار میگه نمی‌خوای بری بیرون گفتم ن ..خواست بخوابه بغلم کرد نزاشتم چون ب حرف زدنش نمی‌فهمه می‌تونه جای حرفای خاله زنکی عین آدم بگه مثلا فعلا پول نیست ن اینکه بگه مگه حال بابات بد نیست تو داری برای خوشگذرونی میری یا بخاطر بابات

😕والا روانی شوهرت بگو به کوری چشمت حال بابام انشالله تا یلدا بهتر میشه بگو مامانت مریض بشه میخوای ع ...

والا همینارو گفتم دقیقا ..گفتم تو عزیزت مریض بشه زانو غم بغل میگیری جای روحیه دادن منتظری طوریش بشه ؟ما اینجور نیستیم ..تازه ی جا هم گفت برو بخر اما نبر اگ داری برای بابات میری اگ راست میگی

میدونم باباکلا مردها درکشون ضعیفه مثل کودکنباید گولشون زدولی در کل نه چیز بدی خواستی نه غیر ممکننیاز ...

ماه قبل قبل رفتنم ب شیراز رفتیم لباس خریدم میگه چیه هر ماه خرید کنی بری شیراز تو دنبال دل خوشتی مشکل من اینه رو راستم باهاش