بچه ها من کمتر از یکماه پیش شیراز پیش خانوادم بودم همون موقع هم بابام زیاد حالش خوب نبود حالا یک هفته ای هست ک کم غذا شده تماس تصویری میگیرم اصلا حال نداره حرف بزنه خیلی ضعیفتر شده همون موقع با گریه ب شوهر کثافتم ز زدم ک دلم پیش بابامه میخوام برم برام بلیط هواپیما گرفت فرداش کنسل شد ولی گفت مرخصی میگیره برای یلدا میبرتمون حالا از دیشب میگه سختمه راه دوره و برای ی روز برم بیام گفتم چی شد یهو گفت هیچی میریم ولی واقعا سخته حالا امروز با خواهرم ز زدم گفتیم سفره یلدا بچینیم عکس یادگاری بندازیم گفتم وای من لباس خوب ندارم ز زدم ب شوهرم گفتم بریم لباس بخریم عوضی برگشته میگه معلومه حال بابات بد نیست گریه اون روزت کجا دل خوش الانت کجا مگه نمیگی میری پیش بابات دیگه این کارا چیه من هشت شب میام کجا برم اون موقع من پول ندارم تو هر دفعه هوس کنی بری بفرستمت بری با لباس جدید کسی ک باباش حالش بده دنبال لباس و شب یلدا نیست گفتم ما شبیه شما نیستیم مگه چی شده زانو غمبغل بگیریم بخاطر دل بابام دور هم جمع میشیم عکس بندازیم ب تو چ مربوط این موضوع ..خیلی اعصابم خورد شد انقد گریه کردم چشمام میسوزه معلومه از اول دلش نبود برم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به شوهرت میگفتی مگه بابای تو مرده که ناراحت باشیم 😒
این زورش اومد ک فقط چرا ماه قبل اونجا بودم حالا بازم میخوای بری و اگ حال بابات بده لباس شب یلدات واس چیه تازه برگشت گفت میخوای خودت برو بخر من ندارم هر ماه لباس بخرم برات تازه بخدا من فقط نیازمو میخرم
چخبره دیگ یه لباس مگ چقده میگید نخر یه دونه لباس نمیتونه برای زنش بخره؟حداقل باید میوه دستشون بخرن ب ...
چیز میز آماده کردم ببرم با خودم ..ببین شوهرم خوبه اما یهو عین گاو نه من شیرده میزنه زیر همه چی ..حالا شب اومده از سرکار میگه نمیخوای بری بیرون گفتم ن ..خواست بخوابه بغلم کرد نزاشتم چون ب حرف زدنش نمیفهمه میتونه جای حرفای خاله زنکی عین آدم بگه مثلا فعلا پول نیست ن اینکه بگه مگه حال بابات بد نیست تو داری برای خوشگذرونی میری یا بخاطر بابات