2777
2789
عنوان

مردا اعصاب آدمو خورد میکنن تهش آدم میفهمه ارزش ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 44 پست
منم لجبازم توی دعوا خیلی ام حاضر جواب ولی زودم پشیمون میشم میرم منت کشی🤣

من خیلی نمیرم منت کشی 

بیشتر به شوهرم عذاب وجدان میدم و یک جوری اونو مقصر میکنم😂

خودش همیشه بعد دعوا ها میگه هرچی فک میکنم تقصیر من نبود ولی ولش کن دیگه گذشت😂😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه گزارش بزنم؟

چرا؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

چه شوهر با سیاستی داری😂منم یکی دوبار که خیییلی مقصر بودم و نبخشیدم شوهرم خودمو زدم به مریضی و تخت ب ...

من دیگ اینا برام‌اثر نداره مریضی و‌اینا براش تکراری شد😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من دیگ اینا برام‌اثر نداره مریضی و‌اینا براش تکراری شد😂

نه متاسفانه من شوهرم خیلی مهربونه با اینکه بهم شک می‌کنه ولی ریسک نمیکنه که بگه دروغ میگم😂

منم با شوهرم قهرم ۱۰ روزی میشه دکمه شو زدم دیگه

منم الان چهار روزه قهریم

دفعه دیگه اینجوری بازی دربیاره من یه قدمم برنمیدارم

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶