2777
2789
عنوان

دخترم مانتو و کیف خواهرم رو گذاشت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 108 پست
چه ربطی داره. من که ۳۱ سالمه هم دوست ندارم کسی حتی یکشب تو اتاقم باشه.تا دیر وقت کتاب میخونم یا میرق ...

عزیزم مادر ایشون اصرار کرده بمونن

تازه همسر ایشون هم تو هال کنارشون میخوابن

خواهره کجا بخوابه ؟

تو حموم ؟

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان میفهمم چرا نسل جدید اینجوری بار اومدن تو تاپیک بیشترا حق رو به دختر دادن 

خوب اگه دختر اذیت میشد این راهش نبود که با بزرگتر و مهمون رفتار کنه باید به مادرش میگفت تا محترمانه حل بشه حتی اگه بچه هم هست باید بهش توضیح داده بشه نباید با مهمون و بزرگتر اینجوری رفتار کنه 

ماشالله🌸💗🎀

نه سال

خب یکم نسبت به سنش تند برخورد کرده ولی درکل حریم شخصی دخترته

اینکه حرفشو راحت میزنه برای خودش خیلی خوبه ولی خب اینجوری هم ممکنه بقیه فکر کنن رفتارش ایراد داره 

درکل من حس میکنم چون زایمان داشتین احتمالا به بچه دیگه توجه کردین دخترتون یکم ناراضی باشه از این وضع عصبانیتشو خواسته اینجوری بروز بده 

نیاز به مشاوره اینام نیست خودتون صحبت کنید باهاش بهش بگید تو اینجور شرایط به خودتون بگه یا محترمانه تر صحبت کنه بعد دست به وسایل بقیه بزنه 

کاربری دست 

بنظرم خواهرتون نباید ناراحت میشد از دست دخترتون

اخه اونم بچس دلش پاکه

و قطعا دخترتون حق داشته

سخته واقعا زایمان و نیاز به کمک داره خانوم فارغ شده،ولی جالبه بعد از چهل روز هنوز مادر و خواهرتون پیشتونن،اخه طرف ما بیشتر بیست روز نمیمونن

و اینکه جسارتا شما خودتون اذیت نیستید،ماذب نیستید؟یا اصن همون خواهرتون معذب نیست اینقد مدت مونده!!

شرایط شمارو نمیدونم،ولی بنظرم اینکه برن مشکل خاصی نباشه،فقط نذارید دلگیر برن

ولی خب خیلی جالبن که با کار یه بچه ناراحت شدن😂

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه ربطی داره. من که ۳۱ سالمه هم دوست ندارم کسی حتی یکشب تو اتاقم باشه.تا دیر وقت کتاب میخونم یا میرق ...

خانوادش برای کمکش اومدن بعدشم بچه باید یاد بگیره شرایطو درک کنه قرار نیست همیشه اونجا بمونن که

خیلی زشته مهمونو بیرون کنه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
کار دخترت خیییییلی زشته بی حرمتی کردهاما خدایی دیگه چهل روز خیییییلی واسه مراقبت خوبه شوهرت راحته من ...

شوهرم از صبح میره ظهر بعضی وقتها میاد بعضی وقتها هم نمیاد تا شب.رابطه جنسی هم انگار براش مهم نیست درخواستی نداره

نه سال

به نظر من یکم بی ادبه نیاز به مشاوره نیست اماالان که واقعا نیازه وچاره ای نیست باید درک کنه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

کار دخترت خیلی زشت وبی حرمتی بوده!

والا من بودم دیگ هرگز پامو‌تو اون خونه نمیذاشتم بنده خداها چهل روزه از کار وزندگی زدن اومدن اونجا اینم شد جوابشون😑

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

تو فرق داری 

۳۱ سالته 

اصن خونه مستقل باید داشته باشی هر کاری کنی 

نمیدونم بچه اسی چند سالشه 

اما تا ۲۵ سال 

رفتارش عیر منطقیه