2777
2789
عنوان

دخترم مانتو و کیف خواهرم رو گذاشت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 108 پست
نه سالشه عزیزم

بلد بوده به خالش بی احترامی کنه،و بلد نبوده به مامانش بگه من چهل روز تحمل کردم دیگه تکلیمو روشن کن،،،عجب

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا به خدا

سلام،شما همون کاربری هستی که تو تاپیک اوتیسم هم کامنت گذاشتین؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دختر نه سالش همچین بچه هم نیست دیگه تو این سن باید احترام به بزرگتر یاد بگیره

اره خب میتونست یجور دیگه بفهمونه

ولی خب حق داشته واقعا ناراحت باشه از حضور خالش اینا،،،من باتوجه با روحیه خودم میگم،چون یکی که عضو خونواده نباشه رو نهایتا 3-4ساعت بتونم تحمل کنم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من شهر غریبم مامانم همه ش سه روز پیشم بود.کم کم باید رو پا خودت وایسی ۴۰روز خیلی زیاده خدایی.رفتار دخترتم خیلی زشت بوده من بودم بهم برمیخورد.نمیدونم چرا دخترای این دوره زمونه اینقد گستاخ وبی ادب شدن حتما تند باهاش برخورد کن وگرنه روز به روز بدتر وگستاخ تر میشه

ولی خواهرانه میگم حداقل تا یکسال دنبال تمیزی و نظم خونه ت نباش اول دخترت بعدم نوزاد همسرتم باید کمک حالت باشه 

اتفاقا مادرت باید آخر هفته ها بیاد میخواد کمک کنه غذایی بپزه بچه رو بگیره و بره 

عمه ی شوهرتم مگه شبا می مونه؟؟؟

آره عزیزم چطور

هیچی همینطوری پرسیدم.

حواستون به دخترت بیشتر باشه ممکنه از وقتی بچه دوم بدنیا اومده ناخوداگاه کمتر بهش توجه کرده باشین و حساس شده باشه.بیشتر بهش توجه کن براش هدیه بخر ازش بخواه بهت کمک کنه مثلا بگو من تا ناهار میپزم مراقبش باش خودت کنترلشون کن که یه وقت رفتاری باعث حسادت نشه.

ببین. مادر بچه داره میگه مادرم هم بره، عمه ی شوهرم میاد میمونه.پس ببین چه وضعیه. 😄

الان دختر خاله من بچشون بدنیا آورده تهرانه 

تمام خاله هام بلیط گرفتن برن پیشش 

که کنارش باشن تنها نباشه 

برای دختر داییم هم حامله بود همینطوری کردن 

لازمه یمدتی کنارش باشن دیگه

رو تربیت دخترت کار کن 9سال داره وارد بلوغ میشه باید شعورش بیشتر ازین باشه خاله مادر دومه

چقد خوب

حتما شماهم برای خواهرزاده هاتون مثل مادرید🌱

حالا خواهر اسی رو نمیدونم،ولی خاله های اطراف ما که از غریبه هم غریبه ترن😂کلا منظورم اینه همه خاله هام مث مادر نیستن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد چهل روز درست شد بچتون؟

اره معمولا تا ۴۰ روزه پاشو ب شوهرت برس نباید بعد بچه فراموشش  کنی اون نمیاد تو برو طرفش دیگ الانم ک رحمت خوب شده اونم مرده نیاز داره نزار بره سمت زنای دیگ 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂