2777
2789
عنوان

دخترم مانتو و کیف خواهرم رو گذاشت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 108 پست

عزیزم ۴۰ روز واقعا زیاده

ولی در کل اگر نیاز به کمک داری مادرت کافی بود

ولا من ۲ تا سزارین شدم ۳ تا سقط و ۱ کورتاژ از بیمارستان که آمدم همه کارامو خودم بدون کمک کردم

بنظرم خواهرتون نباید ناراحت میشد از دست دخترتوناخه اونم بچس دلش پاکهو قطعا دخترتون حق داشتهسخته واقع ...

دختر نه سالش همچین بچه هم نیست دیگه تو این سن باید احترام به بزرگتر یاد بگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترت چند سالشه!

دوما راست میگه بچه من خودم خوشم نمیاد خالم بیاد اتاقم مامانم هرچی میگم همه جا رو میگرده میبینه یعنی چی میگه دروغ میگه 

مثلا وا میکنه الکی کشو  و کمد دیوار های شخصی منو میبینه

متنفرم از کارش 

خانوادش برای کمکش اومدن بعدشم بچه باید یاد بگیره شرایطو درک کنه قرار نیست همیشه اونجا بمونن کهخیلی ز ...

بله رفتار بچه درست نبوده.

ولی خوبه بزرگتر هم بزرگ رفتار کنه و تا ۴۰روز خونه ی شوهر خواهر نمونه.

دخترتون با اینکه۹ سالشه پررو هست...نباید اینقد واضح بی ادبی میکرد‌..ضمنا خودتون هم نباید اینقد وابسته خانواده باشین.چهل روز کم نیست.بچه اولتونم نیس ک انقد سخت گرفتین...دخترتون رو باید مجاب ب عذر خواهی کنید.چون بخاطر شما اینجا موندن..بعدهم با دل خوش و روی گشاده راهیشون کنین برن خونشون

ولله پرو دخترشه که خالش اومده کوزت اینا شده برای یه جای خواب بیرونش کرده دختره

اصلا اینطور نیس مثه اینکه اتاق دختره هس حریم شخصیشه اونا باید پیش زن زاعو باشن چ ربطی ب دختره داره

دختری با روح بنفش💜 

بخدا دیشب از ساعت دو شب بچه ام بیدار بود تا صبح تنهایی خیلی اذیت میشم

مال من یک شب بیدار می‌شد تا۶ ونیم گریه میکرد تنهایی میچرخوندمش شیر میدادم تا میخوابید بعدشم اخرش تا۱۰ صبح میخوابید تا ۴۰ روز همه همینطورن دیگ خدایی نازک نارنجی نباشیم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اصلا کاری به دخترت نداریم همسرت چکار می کنه تو این چهل روز بزار برن هم اونا به زندگیشون برسن هم کانو ...

مادرم اینا آخر هفته ها میرن ک مثلا زن و شوهر راحت باشیم حتی دخترمم با خودش می‌بره ولی شوهرم اصلا طرفم نمیاد پس این نشون دهنده اینه ک تنهایی براش مهم نیست 

عزیزم ۴۰ روز واقعا زیادهولی در کل اگر نیاز به کمک داری مادرت کافی بودولا من ۲ تا سزارین شدم ۳ تا سقط ...

من دوبار کورتاژ کردم اولی ساعت ۴اومدیم خونه شبش ۱۰تامهمون داشتم بلندشدم شام درست کردم مهمونام اومدن حتی لحاف تشک خودشونم جمع نکردن 

دومیم امروز ساعت۱۲ازبیمارستان اومدم بااون حال خونریزی و حال روحی داغون فرداساعت۸صبح ۲۰۰نفرمهمون اومدن خونم سالگرد مادرشوهرم بود خواهرشوهرام گفتن اقایون بندازیم خونه ی شما.جالب اینجاس تومهمونیم ب احدی نگفتن من سقط کردم.

الانم ۱۷روز دیگه بچم بدنیامیاد ب خواهرم و مامانم گفتم فقط ی نفرتون بیاین اونم ففط ده روز جشن دهم بچه رو گرفتم نخودنخود هر ک رود خانه ی خود

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تو فرق داری ۳۱ سالته اصن خونه مستقل باید داشته باشی هر کاری کنی نمیدونم بچه اسی چند سالشه اما تا ۲۵ ...

۹سالشه.

نمیشه گفت چون بچه هستش حریم نمیخواد یا میخواد کار بدی کنه.

ولی درست هم نیست. ۴۰ روز بچه تحمل کرده

۹سالشه.نمیشه گفت چون بچه هستش حریم نمیخواد یا میخواد کار بدی کنه.ولی درست هم نیست. ۴۰ روز بچه تحمل ک ...

باید تحمل کنه 

شرایط متفاوته 

باید خودش وقف بده 

از چند روز دیگه اتاقش باید شریک شه 

باید بپذیره 

دلیل نمیشه همچین گستاخانه رفتار کنه 

بله😂

خواهرت واسه چی مونه . مادرت برا کمک کافی هستن. از اون گذشته بعد چهل روز دیگه چه کمکی لازم داری پاشو ...

افسردگی میگیرم .احساس میکنم محدود شدم.اگه مادرم نباشه عمه شوهرم میاد خونمون میمونه .حداقل مادرم باشه بهتر از غریبه ها هست.عمه شوهرم خودش خودش رو دعوت می‌کنه مثلا میگه دلم براتون تنگ شده میاد اینجا .اینجور وقتی مادرم باشه حداقل اون پیداش نمیشه 

مادرم اینا آخر هفته ها میرن ک مثلا زن و شوهر راحت باشیم حتی دخترمم با خودش می‌بره ولی شوهرم اصلا طرف ...

من که فکر میکنم نظم خونتون به هم خورده دچار افسردگی شده. 

خواهش میکنم  دیگه اون بنده های خدا رو بفرست برن سر زندگیشون . خودتم با عضو جدید خانوادتون زندگی نرمالت رو شروع کن.

.