2777
2789
عنوان

خانمهای ک بچه تون ریز ب دنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 46 پست
دکتر بردی

بله عزیزم بچه ام مشکل قلبی داره برا همین کند وزن میگیره دائم هم از اول پاییز مریضه

پسر بزرگم الان ۳۷ کیلو هست  

دخترم هم ۳۵ کیلو  کمبود وزن ندارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط سوال آخرتو میتونم جواب بدم.کسی بچه‌ش ریزه بود نظرمو واسه خودم نگه میداشتم و اصلا به روی خودم نمی ...

واقعا زود وزن میگیرن؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
وکیل خبره ای شده ، تو کل دوران مدرسه ش هم همیشه شاگرد اول بوده ، زمان خودش رتبه ش تو کنکور دو رقمی ...

واسه کانون وکلا که میخواست امتحان بده نفر اول شد ، امتحان کانون وکلا خیلی سخته خیلی از وکیل ها چندین سال امتحان میدن ولی قبول نمیشن

واقعا زود وزن میگیرن؟

الان بچه شما باچه وزنی دتیا آمد

من نشستم فقط شیردادم وخوابونمدم، الحمدالله کمبود وزن نداشت

چندماه کاراضافی نکن، فقط به بچه ات برس

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اطرافیان دشمن ادم نیستن کههرچقدر اونها گفتن ریز. من بیشترانگیزه گرفتم، به دخترم بیشتررسیدمپسرمم همین ...

از چه لحاظ بش میرسیدی

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

پسر من ۲۲۰۰ دنیا اومد و من بی نهایت خوشحال بودم!!

چون سونو گفته بود ۱۸۰۰،۱۹۰۰

ولی حرف مردم

خیلیا می‌ترسیدن بغلش کنن، لباس براش سخت پیدا می‌شد، چندتا بیشعورم بودن که میگفتن بچه ما فلان قدر بود و اینا(بزرگواری کردم به روش نیاوردم که بچه‌ش دیابت داره😏)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
از چه لحاظ بش میرسیدی

خیلی شیر دادم، خوابش می اومد ، می خوابوندم، بیدار میشد، بعضی ها مجدد نمیخوابونن ، اما من پروسه شیردادن،اروغ گرفتن، خوابندنش و...رها نمیکردم، 

کارهام میموند، امااولویت دخترم، الانم فردا مراسم دارم کلی کار نکرده ریخته سرم هیچ کاری نکردم دخترم دارم میخوابنم وشیرنیدم و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود