2777
2789
عنوان

خانمهای ک بچه تون ریز ب دنیا اومد

245 بازدید | 46 پست

حستون چی بود؟

عکس العمل خانواده ها چی بود

جواب شما بشون چی بود

وزن بچتونم بگین لطفاً

خواهشن حاشیه نرین و شعار و دلداری و...بزارین کنار فقط جواب سوالا رو بدین

اگه اطرافیان توانم بچه شون ریز بوده شما چ فکری کردین و...

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳۷ هفته دنیا اومد ۲۷۰۰ بود.کسی نگفت ریزه خودمم بهش فکر نکردم تا حالا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

سلام

۳۷هفته دنیاآمد دخترم

۳۰۵۰وزنش بود، قدش ۴۷،همه میکفتن ریز، امابچهای ریز میکفتن زودتر وبهتر زشد میکنن، الان ۲ماهش خوب الحمدالله

پسرم، ۴۰هفته،وزنش ۲۹۸۰ بود، الان ۱۲ساله اش ماشاءالله درشت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من خودم ریز بدنیا اومدم، چیز خاصی نیست، ببر پیش دکتر اگر لازم باشه تو طول بزرگ شدنش ویتامین و اینجور چیزا بهش میده و یسری سرلاک(برای وقتی که تونست بخوره) نرمال میشه، چیز بدی نیست

من فقط میتونم خط آخر رو جواب بده 

فکر خاصی نمیکردم 

تا حالا هم ندیدم کسی حرفی بزنه واسه وزن بچه های مردم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه اولم ۲۱۰۰ بود

بچه دومم ۲۴۰۰ بود 

بچه سومم که الان ۹ ماهشه ۲۵۰۰ بود الان هم ۶و ۸۰۰ هست 

برا من مهم نیست کی چی میگه سلامتی بچه ام مهمتره بیشتر ناراحتم برا خودش که وزنش کمه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

انگار پسته اس که ریز باشه بی کیفیت باشه:/

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
من فقط میتونم خط آخر رو جواب بده فکر خاصی نمیکردم تا حالا هم ندیدم کسی حرفی بزنه واسه وزن بچه های مر ...

چرا میگن وای چقدر ریزه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜