2777
2789
عنوان

کارنامم رو دادن ➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
یکم تلاشتو بیشتر کن عزیزم نمراتت خیلی خوب نیست

مهم اینه نیوفتادم مامانوبابامم سختگیر نیستن، مامانم هم میگه اوکی‌ای متوسط روبه بالا وگرنه خوبه راضیم 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوخی میکنی؟یا حدی جدی داری میگی اینا رو ؟😂

نه میخام رتبه سوم روبیارم صددرصد.

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

انشااله که موفق میشی عزیزم ولی به این نمراتم راضی نباش که باعث بشه تلاش نکنی

سید بیا ازنینی سایت بریم کابرا میگن جای مااینجانیست 🥳👌🏼

چطوری با این معدل رتبه ۱۲ کلاس شدی؟بچه های کلاستون درسشون خوب نیست فکر کنم یعنی رقابت بالا نیکلاس ما ...

مدرسه دیگه دولتیه، کسی پیگیر نمیشه

یا درس بقیه ضعیفه، یا درس من ضعیفه و کمترتلاش کردم میبینی؟ ۱۲ شده 

حالا اونسری هم دوسه درس رونمره نداشتم رتبه ۱۰ گرفتم 😁

انشاالله موفق باشی عزییززززز قشنگ منننن

مرسیی 😍👌🏼

این کارنامه ها اصلا مهم نیستمن همیشه فقط به کارنامه دی و خرداد اهمیت میدادماینارو پاره میکردم می‌ریخ ...

همینا جمع زده میشن با امتحانی که میگیرن میشن مستمر 

اون مستمر هم تو دی و خرداد تأثیر میذاره😂💔

میشم برات،سنگ صبور🤍

همینایی که میان میگن شما حاتون اینحا نیست میبینی زودتر از ما هم اینجا عضو شدن بعضیاشون😄ولشون کن

منتغ 🗿🗿🗿