2777
2789
عنوان

بیاید ببینید حق با منه یا شوهرم

153 بازدید | 7 پست

نامزدم دیروز مسدود شده های روبیکا مو دید گفت تو چرا پیاماشونو پاک کردی

بعد به همشون پیام داد که ببینه کین منو میشناسن یا نه 

حالا اینا معلوم نیست واسه چند سال پیش یه سلام دادن منم بلاک کردم 

بعد دید هیچ کدومشون نمیشناسن غیر یکی که گفت میشناسم شمارشو گرفت زنگ زد بعد پسره گفته بود من نمیشناسم حالا یه چیزی گفتم نامزدمم هی یجوری برخورد میکرد انگار بهش خیانت کردم گوشیمم نمیداد اخر شب که اومد منو برسونه گفت ببخشید گریشم گرفت گفت من روت خیلی حساسمو اگه چیزی شد بهم بگو منم هی بهش قبل اینکه این حرفارو بزنه میگفتم چیزی نبوده بخدا چندین بار قسم خوردم

حالا صبح رفته سرکار شهر دیگه میگه تو اون مسدود شده هاتو سیو داشتی چون اسم داشتن میگم بابا بخدا اسم خودشون بوده بعدم دیشب روبیکامو کلا پاک کرده دوباره نصب کرده میگه خودت نصب کردی میگه همه برنامه هاتو باید پاک کنی

فقط همچی رو به هم‌بزن و فرار کن

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجبوری باهاش بمونی؟؟ اگه دوست پسره بزار بره به درک     چند وقت پیش بعد ی عمر همسرم گفت من تا حالا گوشیتو چک نکردم خیلی بهم برخورد میخواستم بکشمش  اونوقت این بی‌شعور هنوز اسمش نامزده تا ماتحتت رو چک میکنه میگه حساسم 

روبیکا تا هزار سال مخاطبی که یه روزی به هر دلیل سیو‌ کردی رو نگه می داره

مثلا لوله باز کن یا تعمیرکار سیفون توالت

من هر چند سال یه بار روبیکا رو‌ نصب می کنم می بینم هزار و یک آدمی که نمی دونم کی هستن میاد بالا

اه  برنامه نفرت انگیز

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

میتونید برید سریع سرکوجه ۴کیلو اعتماد بخرید و یکجا بدید به ایشون تا اعتمادشون کامل بشه و راه دیگه اینکه با آرامش و احترام بهشون بفرمایی عزیز من درکت میکنم و و حق هم داری چنین احساسی داری و عمیقا از این بابت متاسفم.هرکاری که بتونه بهت اطمینان بده، به توضیحاتم، با کمال میل در خدمتم و مهمترین مسعله درحال حاظر برای من آرامش و آسودگی خاطر تو از این مسعلست.

شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی میکنند!                          پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتر است؟        آهن و فولاد از یه کوره میآیند برون!           آن یکی شمشیر گردد   آن یکی نعل خر است!