2777
2789
عنوان

چرا خدا حسودتر از بعضی زنها نیافریده👻

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست
من قبلا ی کاربری دیگه ای داشتم نمیدونستم اینجا چجوریه یکی تایپیک زد ک شغل و درآمد همسرتون چیه منم از ...

من تو دوست و رفیق و فامیل بدجنس تر و خودخواه تر و حسودتر از جنس زن ندیدم

حتی توی مجازی هم دارن عقده گشایی میکنن

😘Thanks GOD 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ آخ داغ دلم باز شد من خودم اومدم گفتم آقا فردا پس فردا عروسیمه باردارم، لباس عروس اذیت نکنه و فلان، انقدر حرف زدن که تصمیم گرفته بودم سقط کنم حتی یکی گفت لباس عروس رو کسی میپوشه که پاکه تو که پاک نیستی دلم انقدر سوخت

من تو دوست و رفیق و فامیل بدجنس تر و خودخواه تر و حسودتر از جنس زن ندیدمحتی توی مجازی هم دارن عقده گ ...

بعضیا واقعا عوضی هستن

من توو مجازی فکر نمیکردم

هنوزم ک هنوزه توو شوکم چرا اون کاربر اینجوری رفتار کرد

کلی فحش کلی بد و بیراه و نفرین

به ما که ربط نداره خودش میگه خراب کردم پشیمون بود حالا ممکنه بازم یکی بهتر از این آقا که خلبان هست پ ...

چه ربطی به محدودیت دید من داره

طرف میگه خراب کردم خب راه حل بهش بده

یا توضیح بده نظرت رو

نه اینکه داستان طرف هنو اولشه تموم نشده برگردی بگی موقعیت ضامن خوشبختی نیست

خب اوکی نیست، خوشبختی با شغل پسر لول متوسط رو هم نمیشه ضمانت کرد 

😘Thanks GOD 
آخ آخ داغ دلم باز شد من خودم اومدم گفتم آقا فردا پس فردا عروسیمه باردارم، لباس عروس اذیت نکنه و فلان ...

اون خودش ناپاکه دو عالمه که بتو گفته عروس ناپاک

😘Thanks GOD 
مردا اگر بهم حسادت کنن بدتر از زنها از ریشه میزنناما خب مردا کمتر حسودن

خب تو یه جایی مثل نی نی سایت و دورهمی ها کمتر راجع به این چیزا حرف میزنن به خاطر همین تابلو نمیکنن 😬

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
خودم زنم اما با هیچ زنی به عمرم صمیمی نشدم از بس پر عقده هستن بعضیا. از تو فامیل و در و همسایه تا تو ...

من به هر زن و دختری اعتماد کردم و صمیمی شدم از رو عقده یا حسادت خنجر رو تا مغز استخونم فرو کرد

😘Thanks GOD