2777
2789

طرف میاد میگه میخام طلا بخرم ، میگن داری دروغ میگی داری پز میدی

*خب گیریم داره پز میده تو چرا فشار میخوری، بزار پزشو بده

طرف میاد میگه فلان جا استخدام شدم، میان میگن نمایندگی شرکت خصوصی ک چیز خاصی نیست کارمندش بشه

* خب چیزی نیست اوکی ولی بتو چه که کار شاقی نیست، طرف دستش تو جیب خودشه و خوشحاله ، تو هم از شادیش خوشحال باش

طرف اومده میگه خاستگار دکتر ، مهندس و خلبان دارم، یا مدیر عامل بهم پیشنهاد داده، یه عده سریع میپرن میگن شغل ضامن خوشبختیت نیست و پسر لول بالا اومده سمتت پس حتما بزن رو روعه یا قصدش جدی نیست و ....

** بابا چتونه

بشماها چه که کی چه موقعیتی داره ، چی بهش پیشنهاد شده

اگه خیلی دلتون میسوزه یه نظر سازنده بدین 

این همه عقده و حسادت از کجا میاد؟

شاید طرف خودش هم نمیخاد با پسر پزشک و خلبان ازدواج کنه میخاد فقط دوست باشه، چرا همه با چیو به سرانجام بد پیش بینی میکنید 

**الحق که توی قران هم امده زنان فتنه گر و حیله گر و حسود👌👌👌 

😘Thanks GOD 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی بدتراز اینایی که گفتی چیه یکی که جلوت میگه من خیلی خیرخواهتم اصلا حسود نیستم بعد پشت سرت میفهمی حسودترازاین تو زندگیت نیست

یکی دیگرم داریم خوراکی می‌خریم بخوریم ببینه ازحسودی قرمزمیشه دراین حد

من قبلا ی کاربری دیگه ای داشتم نمیدونستم اینجا چجوریه یکی تایپیک زد ک شغل و درآمد همسرتون چیه منم از خدا بی خبر گفتم کلی ریختن سرم میخواستن ثابت کنن دروغ میگم بعد فایده نداشت ی عوضی پست فطرت اومد توو یکی از تایپیک هام کلی فحشم داد و تفرینم کرد حتی از خدا خواست شوهرم بهم خیانت کنه و طلاق بگیرم

برای اون تاپیک میگی خب واقعا خنده داره یارو اول فحش داده توهین کرده بعد اومده شماره ی زنه رو پیدا کرده مخشو بزنه دوستش بشه این دیگه حسودی نداشت برای من بنظرم که این مرد بی شخصیت بود 

حالا من یبار گفتم سراتو دارم کره ای میخوام عوض کنم کاشینمو چی بخرم ؟ همه گفتم پز 

پز چی اخه قربونت برم من تو خانوادخ نامزدم جز فقرام😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
برای اون تاپیک میگی خب واقعا خنده داره یارو اول فحش داده توهین کرده بعد اومده شماره ی زنه رو پیدا کر ...

خب بی شخصیت باشه

شاید دختره میخاد فقط یه ندت باهاش رل بزنه و ولش کنه

😘Thanks GOD 
بخدا هشتاد درصد خیانتهایی که داخل سایت میزنن باعث و بانیش همین همجنسهای خودموننبه همدیگه رحم نمیکنن! ...

دقیقا  همینه  حتی تو محیط کار  چقدر زیرآب زنی میکنن 

یکی ی تاپیک  میزنه سریع میگن دروغ نگو عکس بده فلان کن

خب بی شخصیت باشهشاید دختره میخاد فقط یه ندت باهاش رل بزنه و ولش کنه

به ما که ربط نداره خودش میگه خراب کردم پشیمون بود حالا ممکنه بازم یکی بهتر از این آقا که خلبان هست پیداش بشه با هم دوست بشن چرا انقدر دیدتون محدوده؟

کلا دختر بچه های یه ساله هم حسودی دارن انگاری تو ذاتشونه

خدا اینطوری آفریده  

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم