2777
2789

کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری میتونم حساس نباشم بع حرفای خانوادم ..هرروز عصبانی میشم یاد گذشته میفتم یا مثلا خانوادم هربار همش این حرفو میزنن تو سرم که تو به دختر فلانی همش حرف بد میزنی ...هرچی دلیلم رو برای خانوادم میگم نمیدونم چرا تو گوششون نمیره و همش میان میگن فلان دختر کار میکنه دختر خوبیه منم عصبانی میشم هرچی ک درمورد دختره رو بلدم براشون میگم بعدش گفتم هی بگین دخترخوبیه با هزار نفر بوده بعدش خانوادم میگن چرا همش درمورد اون دخترها بد میگی .همیشه این دعواهاس تو خونمون.عصبانیم میکنن خوشم اخلاق خانوادم نمیاد من خیلی افسرده و عصبی شدم اصلا بهم توجه نمیکنن دارم نابود میشم اصلا ب حرفام یا هرچیزی بگم توجه نمیکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو اره بخدا میبینی،همه خوبن همه کاری همه پاک و معصوم منم کشیدم به شما هعییییی،یا بگو مشکل الودگی هو ...

به من میگن تو حسودیت شده به اون دختر ک بدشو میگی .. اون دختر ک میگم  میشه دختر خالم ،،،همش بهم میگن نگا اون کار میکنه رفته سرکار بخدا مادرش براش ماشین خرید برای کارش پنجاه میلیون داده . ...از غصه دلم بهشون گفتم اره دختر خوبیه ولی هرروز خدا درکنار کارش تو خیابون گردی با پسرا هم هس تازه گفته هیچکدوم پسرا نمیخوان منو هرکاری میکنم