2777
2789
خیلی آشناست چیزی که میگییمدت خیلی تبلیغ فرزند آوری دقیقا زیاد شده بود ... چندتا چندتا بچه داشتن

جالبه میگن برای بچه داشتن‌پول مهم‌نیست فقط بزایید بقیه اش رو خدا درست میکنه ولی خودشون به خاطر همون‌پول بی ارزش دست به هر کاری میزنن 

کلاه گذاشتن سربقیه  و خوروندن راست و دروغ به مردم 

خراب شدن سر زندگی بقبه به خاطر رسیدن به خواسته هاشون 

حرف و دلیل درست و حسابی هم داشتن ادم درکشون میکرد ولی اینکه چرت میگن و بهش اصرار دارن و بقیه رو احمق فرض میکنن خیلی اذیت کننده هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر ماشین خوابش هم موجوده

ععه سلام

خوبین 

پیداتون نبود یه مدت😄

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
همین یدونه دسشویی بزور درست کرده😂من موندم یعنی اینقدر اون تو خوش میگذره حاضره دروغ بگه والکی زور بز ...

جدی جدی یا داری شوخی‌میکنی؟؟😂😂😂حتما خیلی بهش خوش میگذره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
شوهرمن تو اوج سرما تو اتاق مهمان میخوابه پنجره هم باز میذاره اتاق یخخخخخ میشه و میگیره میخوابه بهش م ...

این شوهر منه...پنجره رو باز میزاره لخت میشه تو سرما میخوابه حالا من سردمه باید بلرزم

جالبه میگن برای بچه داشتن‌پول مهم‌نیست فقط بزایید بقیه اش رو خدا درست میکنه ولی خودشون به خاطر همون‌ ...

اتفاقا پول‌خیلی خیلی مهمه 

از همون اول به پول نیاز هست تو کوچیکترین‌چیزای ضروری

اره یسریا به حرف اینا گوش‌میکنن نمیدونم‌چجوری تحت تاثیر قرار میگیرن

جدی جدی یا داری شوخی‌میکنی؟؟😂😂😂حتما خیلی بهش خوش میگذره

جدی میگم صبح اینجوریه😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
والا بخدا...میبینه هوا گرمه بخاری روشنه منم سرمایی میپره میره تو فریزر

بنظرم زندانیش کن تویه اتاق گرم 

این‌چه وضعشه 

من طلاق رو‌پیشنهاد میدم 

این شوهر منه...پنجره رو باز میزاره لخت میشه تو سرما میخوابه حالا من سردمه باید بلرزم

شوهرمن بخاطر بچه ها مراعات میکنه 

بهش میگم گرمته تشریف ببر تو اتاق پنجره باز کن بخواب 

چون من میترسم بچه هام مریض بشن