2777
2789

هرچی دعوا بشه مطرح میکنم تا یادش بمونه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اصلاحش میکنه بگید دعوا هم شد بشه ولی اگه تغییر نمیکنه بپذیرید و بخاطر نقاط مثبتش ازش بگذرید 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اگه موقعیتش پیش اومد گلایه کن....مطمعن باش ی روز این موقعیت پیش میاد.وآروم و بدون دعوا گلایتو بکن

الان در سکوت و آرامش زندگیتو بکن و ی کم باهاش سرسنگین باش..تا شوهرت متوجه بشه شما ناراحتی و علت رو ازتون بپرسه