2777
2789

مادرم روستاست اونجا میرن دکتر عمومی هر روز دارن بهش آمپول سرم میزنن ولی هی بدتر میشه میخوام براش نوبت دکتر بگیرم چه دکتری نوبت بگیرم 

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه دکرا اولش یه آمپول کورتون میزنن دوروز علام خاموش میشه وبعدش ایمنی ضعیف میشه مریضی باشدت بیش ...

منم گفتم اتفاقا ولی مادرم از درد شدید میرفت دکتر گفتم دارن بهتون کورتون بتامتازون میزنن گفت دکتر گفت خیلییی گلوت چرک داره در صورتی که اصلا گلو درد هم نداشتن 

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)

عفونی داخلی  ریه منم گرفتم ولی باید دوره ش بگذره من دوهفته افتادم دوروزه بهترم بایه سرماخوردگی شروع شد رعایتش. نکردم هروز سوپ بده بخوراب گرم وسرد بزارتواتاق مایعات بخوره باانتی بیوتیک ۵۰۰روزی یکی درکنارش شربت سرفه خلط اور ابرزیش بینی ویتامین سی موتی ویتامین یاقرص ولاسبکلوویر۵۰۰ خویه

منم گفتم اتفاقا ولی مادرم از درد شدید میرفت دکتر گفتم دارن بهتون کورتون بتامتازون میزنن گفت دکتر گفت ...

سعی کنید با دمنوش مرزنجوش و پونه و نعنا علایمش رو کاهش بدید بادکشم خوبه ایمنیش به شدت سرکوب شده دوره بیماریش طولانی میشه