2777
2789

من ۲۱ سالمه و ۲ ترم از کارشناسی ام مونده

یه مدته خانوادم عجیب گیرشون افتاده به ازدواج کردنم و بابام دائم بهم میگه ازدواج کن اوایل به لحن شوخی که کی میخوای شوهر کنی بری 

دیروز بحثمون شد با داد و تو گوشی بهم گفت من میخوام برم دنبال زندگی خودم شماها مزاحم منید زودتر گمشو از این خونه برو(:

بخدا خیلی دلم شکسته خیلی

از طرفی کسی هست ک خیلی همو دوست داریم و قصدمون ازدواجه ولی اون هم سن منه و پدر نداره ینی واقعا داره از صفر زندگی می‌سازه شرایطشو نداره بیاد خواستگاری بیاد هم خانوادم رد میکنن بخدا موندم دارم دیوونه میشم

من اصلا قصد ازدواج ندارم از همه مهم تر کسیو دوس دارم 

نمیشه با هم زندگیتون رو بسازید

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات کجامیخوادبره ؟مگه مامانتون نیست؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عجب... متاسفم واسش اخه ینی چی مزاحمی😑بابات مجرده؟ که میخواد بره دنبال زندگی خودش؟ مامانت چی

نه مادرم هست

نمیدونم واقعا(:

این واکنشای یهویی این حرفارو نمیفهمم

میشه منم مشکلی ندارم ولی با شرایط الانش بیاد مطمئنم خانوادم نمیذارن امکان نداره همین بابام رضایت بده

بلاخره درست نیست همینجوری هی دوست بمونید با این وضع اقتصاد ممکنه خدای نکرده تا بیست سال دیگم پولدار نشه الان خیلی جاها به زوج ها کمک میکنن براشون جهیزیه میگیرن یا دنبال خونه با قیمت مناسب براشون میگردن 

نه مادرم هستنمیدونم واقعا(:این واکنشای یهویی این حرفارو نمیفهمم

بعضی مردا یجورین مثلا طرف با خانومش بحثش میشه زنگ میزنه به کل فامیل همه رو تهدید میکنه یا فحش کش میکنه نکنه بابات جز همین دسته است؟

زحمت کشیدی درستو تمام کن بعد به فکر ازدواج باش زیادفک نکن ازدواج اگه خدایی نکرده اشتباه باشه یک عمر ...

درسمو تموم میکنم ولی اینجوریم نیست ولی تحت فشار گذاشتن واسه ازدواج وقتی خودت رضایتی نداری اسمش میشه صلاح دونستن و علاقه؟

شاید قبلا اینطور خودمو راضی میکردم ولی با حرفای دیروز دیگه نمیتونم خودمو خر کنم

زحمت کشیدی درستو تمام کن بعد به فکر ازدواج باش زیادفک نکن ازدواج اگه خدایی نکرده اشتباه باشه یک عمر ...

میگه باباش میگه ازخونه بروبنده خدابایدچیکارکنه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بعضی مردا یجورین مثلا طرف با خانومش بحثش میشه زنگ میزنه به کل فامیل همه رو تهدید میکنه یا فحش کش میک ...

اره تقریبا اینجوریه ولی در حد حرف نیست اگه بخواد میتونه کسیو به مرگ راضی کنه با رفتاراش و کاراش اگر غیر این بود ذره ای نگرانی نداشتم