2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم چند تا دندون خراب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
آره حالا هزینه ش رو مشکلی نیست ولی خیلی شوکه شدم،در ظاهر هیچی مشخص نبود

بعضیا دندونش تا فی خالدونش می پوسه بعد آلارم میده

دندونای منم همین جوری هستن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تا بیست و چهار سالگی فکر میکردم تمام دندونام سالمن ولی بعد فهمیدم پوسیدگی سطحی دارن چند تاشون🤣 ناراحتی نداره دندون خراب میشه دیگه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بعضیا دندونش تا فی خالدونش می پوسه بعد آلارم میدهدندونای منم همین جوری هستن

تازه واسه من آلارمم نمی‌ده🤣به عصب میرسه اصلا درد استخوان سوز ندارم نهایت چند وقت یکبار یه تیر ریزی بکشه. اصلا نمی‌فهمم خراب میشن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
تازه واسه من آلارمم نمی‌ده🤣به عصب میرسه اصلا درد استخوان سوز ندارم نهایت چند وقت یکبار یه تیر ریزی ...

این بده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
آره حالا هزینه ش رو مشکلی نیست ولی خیلی شوکه شدم،در ظاهر هیچی مشخص نبود

من ۳۳سالم بخداقسم تاقبل بارداری هیییییییچ دندون خراب نداشتم چون ی ماه قبل انتقال جنین چون ای وی اف کردم رفتم رفتم دندونپزشکی ک توبارداری مشکلی پیش نیاد دکتر گفت جنس دندونات عالی و هییییییچ خرابی نداری فقط اگه بخوای جرمگیری میکنم گفتم نمیخوام.

امااااا الان ک ۱۷روز مونده ب زایمانم ی دندونم توش خالی شده فقط قالبش مونده رفتم دکتر گفت زایمان نکنی کاری انجام نمیدم هرشب ازدرد دندونم باگریه میخوابم.بقول شما دنیاروسرم خراب شد فهمیدم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
این بده

دکتر دندون عقلمو کشید فرداش رفتم گفت درد نداری گفتم نه دکتر گفت هیچی گفتم نه والا گفت فکر میکردم الان میای از دردش شکایت کنی😐