2777
2789

واااای بخدا دیگ حالم ازش بهم میخوره یعنی کاری تو این چن سال باهام کرده ک ازش متنفرممم اصن دلم نمیخواد یک کلمه باهاش حرف بزنم ناراحتی اعصاب داره ولی اصلا قبول دار نمیشه ک بره دکتر دارو مصرف کنه فقط جیغ و داد میکنه من تا حالا بار ها بهش گفتم چرا داد میزنی مثل آدم اروم حرف بزنیم ولی تا یک کلمه باهاش حرف بزنم سریع جیغ و داد راه میندازه و فوش میده و فقط الکی الکی نفرین میکنه یعنی انقده اعصابم خورد میشه ک بی جهت فقط نفرین میکنه هنوز ک هنوز کتک میزنه بابام بیچاره کاری نداره ولی الکی باباما پر میکنه و یه دروغهایی بهش میگه ک خودم تعجب می‌کنم باعث میشه بابامم عصبانی بشه واقعا دیگ نمیدونم باید چیکار کنم نامزدم ولی خب تا چن سال دیگ ازدواج میکنیم بگید فقط چیکار کنممم؟ 

ناراحت نشیا ولی مثل مادر شوهر دیونه منه بعد ازدواج فرار کنمنو شوهرم که فرار کردیم شهر خدم

ن عزیزم برا چی ناراحت بشم خودمم میگم واقعا دیونس یعنی یه کارایی ک میکنه هیچکس باورش نمیشهه واقعاا فقط دلم میخواد زودتر ازدواج کنم راحت شم از دستش توراخدا برام دعا کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این حرکات و رفتار ریشه ای هست و حتما باید درمان بشه

اینطور شخصیتی خیلی احتیاج دارن تایید بشن

مطمئنا احساس شکست آدم رو پرخاشگر می‌کنه

کمک کنید به آرزوهاش برسه ختی کوچیک

بهش فرصت بدید مسافرت بره شده تنهایی

بشدت احتیاج داره تخلیه احساسی بشه

شرایط رو براش فراهم کنید

درکش کنید و برچسب نزنید دیوانه است

از اول اینجور بوده یا چند وقته!!!؟

شاید اذیت میشی

ولی احتیاج داره براش وقت بزارید

خشم های فرو خورده. احساسات دفن شده. آرزوهای فنا رفته. مقایسه های دیوانه کننده

بی توجهی. احساس هدر و تلف شدن

میشه پرخاشگری

کمکش کنید

از اول اینجور بوده یا چند وقته!!!؟شاید اذیت میشیولی احتیاج داره براش وقت بزاریدخشم های فرو خورده. اح ...

خیلی وقته یعنی چندین ساله از همون اول اینجوری بود بچگیم ک مدام با کتک گذشت هیچ وقت نشد ک یه بار باهام خوب صحبت کنه روز یه روزم بدتر میشه و میخواد عقده هاشا سر من خالی کنه

خیلی درکتــــــ میکنم منم یه خواهر بشدت روانی دارم که زندگی برامون نذاشتم کافیه بهش بگیم بالای چشمت ابرو خونه رو رو سرمون خراب میکنه جلو در همسایه خجالت میکشیم بخاطر رفتارای خواهرم یعنی هرروزم شده التماس خدا کردن که از زندگیمون حذفش کنه 

بریدیم از دستش من با تمام پوست و استخونم میتونم درکت کن فقط خدا صبرمون بده 

خیلی درکتــــــ میکنم منم یه خواهر بشدت روانی دارم که زندگی برامون نذاشتم کافیه بهش بگیم بالای چشمت ...

واااای میدونم چی میگی من برادرم اینجوره یعنی کاری کرده ک دیگ فقط میخواییم نباشه اگ یه روز خونه باشه اون روز جهنمهه