2777
2789
عنوان

کربلا رفته ها میشه بیاین

214 بازدید | 22 پست

برای سفر کربلا باید حتما چادر سرمون باشه یا با عبا و یک  شال مشکی بلند هم میشه رفت ؟ 

راجب وسایل وچیزایی هم که لازمه میشه راهنمایی کنید .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اربعین رفتم

با عبا از ورودی در امام حسین اجازه میدن ولی حضرت عباس نه

لوازم ضروری و قرص و نوار و اینا حتما بردار

چادرم همراهت باشه 

شال نه 

روسری حجاب بپوش 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

میشه فکر‌کنم چون خانم های لبنانی چادر ندارن بعضیاشون ولی برا اطمینان بردارید یک چادر. 

لباس نخی و از اون طرف لباس گرم هم بردارید. روزاش گرم و شباش سرده اونجا

خیلی وسیله زیاد برندارید ترجیحا همه تو یک چمدون باشه

یک ساک دستی کوچیک هم داشته باشید برای گوشی و خوراکی‌و اینا وقتی سوار اتوبوس های بین شهری میشید

نخ و سوزن برا احتیاط بردارید

یک شامپو کوچیک برا شستشو بردارید معمولا برای سر هتل ها شامپو دارن ولی اگه موهاتون حساسه بردارید شامپوتونو

من چادری هستم ولی دیدم اون جا با عبا یا شال و روسری هم بودن من همین چند روز پیش اومدم اون جا صبح های خیلی زود هوا سرده ظهر ها هوا گرمه شب ها خوبه معمولی یک کفش مناسب پیاده روی به پوش لباس هم لباس خنک بردار هم لباس گرم وسایل حموم بردار قرص سرما خوردگی و قرص سر درد و این جور چیزها بردار دمپایی برای هتل بردار تنقلات بردار یک کیف دم دستی هم بدار وسایلت بزاری توش پول ایرانی هم نبر حتما پول عراقی دینار ببر با خودت هر سوالی هم داشتی در خدمتم