2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایده های خوبی ب ذهنم نمیرسه😂🥷🏻

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

جاهای خوب که فسطی قبول نمیکنن میکنن؟دکتر خیلی خوب

والا من شوهرم میخواد عمل کنه هزینه عمل زیاده مجبوریم قسطی عمل کنه انقد بابت دکتر حساس نباش خوب تحقیق کنن کسایی که پیشش عمل کردن ازشون تو کلینیک بپرس ببین درصد رضایتشون چقده 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
اگه دوستات میگن نیاز نداره ، پس چطوری میگی ۷۰ ۶۰ درصد لازم داره؟

اونا عملو برای کسی ضروری میدونن که دماغش قوز داره یا عقابیه

مال من نیمرخ صافه صافه

ی خانومه عکس نوجوونیمو دید بهم گفت عمل کردی؟

اما پهنه 

یکی همینجا عمل کرده بود با بیست تومن عکسش گذاشت خیلی خوب بود خیلی

اره دیدم منم 

اما شانسیه 

بعد ب فنا برم کسی ب دکتر کاری نداره میگن خودت کردی ک انتظار داشتی با ۲۰ تومن عالی بشه

والا من شوهرم میخواد عمل کنه هزینه عمل زیاده مجبوریم قسطی عمل کنه انقد بابت دکتر حساس نباش خوب تحقیق ...

واقعا زیاده 

خوشبحال اونا ک با ۴ تومن ۵تومن عمل کردن