2777
2789
عنوان

زدم تو صورت همکلاسیم

137 بازدید | 14 پست

نهمم. 

دفعه ی قبل داشتم با بقل دستیش صحبت میکردم درومد گفت به ماچه منم بهش گفتم مگه به تو حرف زدم ؟؟اونم درومد گفت  روتو کن  اونور و زر زر هم نکن  و میزنم تو صورتت که بچسبی به دیوار منم  چندین بار هم گفت بهش منم  گفتم سگ  و بعد گذشت امروز گفت برو اونور با لحن خوب نگفت منم بهش گفتم با من درست حرف بزن. اینا بعد دوباره گذشت گفت میزنمتا منم دیگه طاقت نیاوردم زدم تو صورتش  

ولی بعد گفت من از تو معذرت خواهی کردم و بعد باهم آشتی کردم 

اگر اون ببخشه ممکنه. خدا هم ببخشه ؟؟؟؟

البته ی سری هم با ی دختری درگیر شد و ی سری هم زد تو صورت ی دختری ولی نه به محکمی من 

دوستم می‌گفت صداش تو کلاس پیچید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدر وحشی بازی درنیارین مگه از باغ وحش فرار کردین ک تو مدرسه همچین کارایی میکنی

ابجی من هفتمه اگه یکی همچین کاری بکنه یه جایی با شوهرم گیرش میاریم یه بلایی سرش میارم تا عمر داره یادش نره 

از یکی خوشت نمیاد باهاش هم صحبت نشو این اداها چیه

اینقدر وحشی بازی درنیارین مگه از باغ وحش فرار کردین ک تو مدرسه همچین کارایی میکنیابجی من هفتمه اگه ی ...

اول بفهم بعد حرف بزن 

اون اول گفت میزنم توصورتت که بچسبی به دیوار تکیه کارش نداشتم.  بعدن  اون قبلا یکبار هم زده بود  توصورتی ی دختر دیگه ای 

و‌ دختر دیگه هم کتک زده بود

اگر جاش قرمز شد دیه هم داره .بیچاره اون انقدر محکم زدی هم غرورشو خورد کردی هم حتما تامغزش سوت کشیده قبلشم که بهش گفتی سگ .ازترس عذر خواهی کرده .چه سادس

لایک نکنید .توروخدا 
اینقدر وحشی بازی درنیارین مگه از باغ وحش فرار کردین ک تو مدرسه همچین کارایی میکنیابجی من هفتمه اگه ی ...

😐😐😐

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
تویی ک هی میری دور بر اونا وگرنه کسی به تو کار نداره

من چکارش دارم ؟؟؟؟؟

دارم با بقل دستیش حرف میزنم من کاری به اون ندارم ؟

حالا من مقصر 

تو صورت اون دختری که زد چی ؟

با اون دختری که درگیر شدچی ؟؟

زشته زود قضاوت نکن