2777
2789
عنوان

ابرومم رفتت

129 بازدید | 10 پست

منو دوتا دیگ از دوستام (لیلا با رها)باهم خیلی جور بودیم بعد ی مدت منو لیلا باهم اوکی شدیم رهارو ول کردیم(رها دختر بدی شد یهو جو گرفتش شرو کرد ب خراب بازی جلو همه خودشو بد کردن) بعد من یکم غیبت این لیلارو پیش اون رها میکردم(غیبت اونطوری ن) گزشت تا یروز شوخی شوخی من شلوار لیلارو دراوردم(از عمدد نبود اصن) اونم ناراحت شدو رفت خونه گفت بعد این رهاام رفت پیش لیلا ک باهاش حرف بزنه هرچیزی من بهش گفته بودمو ب خودشو مامان لیلا گفت 

از دهن منم حرف زده  الکی بودد*

منم ب عمد درنیوردم شلوارشو 

الا مامان دوستم ک من همش خونشون بودم ازم دلخره دوسنمم پشبمونه ک رفته ب مامانش همچیو گفته الان منو لیلا باز هم اوکیم

بدی کار اینجاس لیلا میگف رهارو ول کنیم من میگفتم نهه

بچه نیستیمم بخداا فک نکنید سنمون کمه😭🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نخیر از قصد نبوده که برای چی باج بدی فک کنن چه خبر بوده بیخیال

اخه من ی حرفی ک زد بودمو رفت ب مامانش گفتت واقعا خیلی زشت شد من اینقدرفتم خونشون نمکشونو خوردم الا نمک دونو بشکنم

اخه من ی حرفی ک زد بودمو رفت ب مامانش گفتت واقعا خیلی زشت شد من اینقدرفتم خونشون نمکشونو خوردم الا ن ...

اها چرا گفت چه بیشعوری برو عذر خواهی کن دیگه میخوای کادوهم بده یاگل بگیربراش