2777
2789
عنوان

بچتون از مدرسه میاد میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست
اره بخدا من فقط میگم خدایا بنی تابستون میاد ببینم این قبول شده ..انقد عصبی میشم ۳روز پیش رفتم گل گاو ...

منم شوهرم دارو گیاهی ارام بخش برام خریده 

میگم یه سوال پسرتون کامل بلده بخونه و بنویسه 

من هنوز که هنوزه راه نیفتاده میترسم هیچی یاد نگیره

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم دخترم ظهر یکم استراحت کنه ولی انگار با خواب بیگانه سنوزادم بود همش بیدار بود همیشه گری ...

من هم دخترم هم پسرم عشق خوابن 

منم شوهرم دارو گیاهی ارام بخش برام خریده میگم یه سوال پسرتون کامل بلده بخونه و بنویسه من هنوز که هنو ...

دختره عزیزم..ن روخونیس خوب نیس باز نوشتنش بهتره تازه هزار دفعه صداکشی میکنم ...این چن روز ک تهران مجازی بود انقد دعوا داستیم ولی امروز ک رفته ی نفس کشیدم از ۴شنبه خونه بود یبار لای دفترو نذاشت باز کنم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
خوش به حالت....هر موقع کار داری میزاری بیشتر بخوابندختر من صبحم زود بیدار میشه میاد صدام میکنه

من صبح کل کارامو کردم غذا پختم سبزی پاک کردم و جارو و ظرف بعدش ساعت ۱۱دخترم بیدار شد 

دختره عزیزم..ن روخونیس خوب نیس باز نوشتنش بهتره تازه هزار دفعه صداکشی میکنم ...این چن روز ک تهران مج ...

خدا حفظش کنه ،وای منم دیشب بزور نوشت من پسره دیونم کرده اصلا تن نمیده ما هم اون هفته از شنبه کلا تعطیل بودن دو روز بخاطر بی ابی دو روز بخاطر گرد و خاک یروزم معلمشون مریض بود 

خدا حفظش کنه ،وای منم دیشب بزور نوشت من پسره دیونم کرده اصلا تن نمیده ما هم اون هفته از شنبه کلا تعط ...

من فقط میگم خداب دادمون برسه ..بچهای الان خیلی پرون خدایی ...من دعواش میکنم یا کتک میزنم عین سگ بعدش پشیمون میشم ...شما تاحالا زدیش ...من همش حس میکنم هیچکی مث من نیس هیچکی لچشو نمیزنه ..از قصد نمیزنما بخدا روانیم میکنه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
من فقط میگم خداب دادمون برسه ..بچهای الان خیلی پرون خدایی ...من دعواش میکنم یا کتک میزنم عین سگ بعدش ...

اره زدمش چرا دروغ بگم چون خیلی عصبیم میکنه دق مرگم میکنه فقط بفکر بازی گوشی و تلویزیون نگاه کردنه واسه ی کلمه یک ساعت وقت تلفی میکنه 

الان بخدا طبقه بالاسرمون چنان داره داد میزنه من میفهمم مشق داره ب بچش میگه 😑

اره زدمش چرا دروغ بگم چون خیلی عصبیم میکنه دق مرگم میکنه فقط بفکر بازی گوشی و تلویزیون نگاه کردنه وا ...

ولی من خانوادم خیلی عذاب وجدانمو زیاد میکنن میگن گناه داره نزنش بچس تازه دختره منم ریزه میزس انگار ۴سالشه تو مانتو مدرسه شبیه عروسک کوچبکا میشه ....من بزنم شبیع خودمم گریه میکنم تو جام...یجور گریه کردنی داد میزنه ک دبونه میشم

ولی من خانوادم خیلی عذاب وجدانمو زیاد میکنن میگن گناه داره نزنش بچس تازه دختره منم ریزه میزس انگار ۴ ...

سعی کن نزنیش من اوایل زیاد میزدم الان شل کردم میگم نوشتی که هیچ ننوشتی خودت فردا برای اقا معلم توضیح بده چرا ننوشتی فوری غیرتی میشه میاد هرجور شده مینویسه 

یا مسابقه بذار من مسابقه میذارم میگم بیا ببینم کی زود تر مینویسه خیلی برای من خوب بود ولی هموز زیاد مونده تا روش کار کنم 

سعی کن نزنیش من اوایل زیاد میزدم الان شل کردم میگم نوشتی که هیچ ننوشتی خودت فردا برای اقا معلم توضیح ...

اتفاقا منم صبح بهش گفتم تمیرین نکردی الان رفتی معلمتون پیش بچها تو رو نشوند تو میز تنبلا نیای گریه کنی پرو پرو برگشته میگه نخیر معلممون هیچی نمیگع.. خودمم میخوام خودمو کنترل کنم نزنم گناه داره خدایی ..خدا فقط کمکمون کنه

منم بزور مینویسه و اصلا تمرین نمیکنه فقط مشق هایی که معلم میگه اونم با زور و هزار بدبختی ،کلاس اول ی ...

دقیقا مثل دختر من 

میاد خونه خستس میخوابه به زور بیدارش میکنم تا لود بشه یک ساعت طول میکشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔