2777
2789
عنوان

فامیلای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 78 پست
وای دردشو احساس کردم با این توصیفت دختر واقعا خیلی باید سخت و دردناک باشه به نظرم بیشتر برا زیبایی م ...

نه بابا اگه اذیت نیستی یا خیلی بزرگ نیست اصلا دست نزن بهشون من از دوستای متاهلم پرسیدم میگن بعد ازدواج خیلی بدرد میخورن این لابیا ها تو ارضا شدن کمک میکنن حتا باعث زایمان طبیعی بهتر میشن...حتا یکی می‌گفت بعد لابیا پلاستی اصلا از رابطه جنسی لذت نمی‌برم همش درد میکشم به کسی نمی‌گفتن ولی 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا اگه اذیت نیستی یا خیلی بزرگ نیست اصلا دست نزن بهشون من از دوستای متاهلم پرسیدم میگن بعد ازدو ...

چی بگم عزیزم 

من فقط شنیدم تحقیق نکردم راستش خوبه یا بد عملش 

ولی اگه بعد ها آدم به مشکلی نخوره 

خوب چه عیبی داره برم ورش دارم 

وا برش که خیلی دردناک تره دختر

آره بابا اونجا پر از عصبه چون از کلیتوریس سرچشمه میگیره دقت کرده باشی موقع تحریک شدن لبه ها باد میکنن کلیتوریس جریان خون رو پمپاژ می‌کنه به سمت لابیا ها( با دست زدن بهشون متوجه نمیشی تو رابطه حس می‌کنی)... اگه خیلی بزرگ باشه هم به دکترت بگو فقط به کوچولوشو برداره

اونایی که لابیای بزرگتری دارن حس جنسی بهتری هم تجربه میکنن!

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

چی بگم عزیزم من فقط شنیدم تحقیق نکردم راستش خوبه یا بد عملش ولی اگه بعد ها آدم به مشکلی نخوره خوب چه ...

خوب تحقیق بکن...اگه متاهلی نظر شوهرت چیه اول بودن

اگه مجردی نگهش دار بعد ازدواج چون خیلی‌ از آقایون لابیا رو دوست دارن ...

ماشالله خوب اطلاعاتی داری دختر

آره من عمم ماماست و همه چیو بهم می‌گه منم یه مدتی درگیر عملش بودم چندین بار منصرفم کرد گفت اگه موقع ورزش کردن یا پیاده روی اذیت نیستی عمل نکن

راستش مردا که همه جوره دوست دارن خخخخخ

دقیقا باور کن موقع تحریک شدن هیچی به چشمشون نمیاد جز یه سوراخ 😂 لابیا اون موقع براشون عزیز میشه قربون صدقش هم میرن😂

چ اذیتی مثلا

بعضیا لابیاشون خیلی بزرگه که همش عفونت میگیرن یا موقع ورزش هی تکون میخورن و باید جا به حاشون کنن اینا باید عمل کنن

بعضیا لابیاشون خیلی بزرگه که همش عفونت میگیرن یا موقع ورزش هی تکون میخورن و باید جا به حاشون کنن این ...

نه من عفونت زیاد نمیکیرم ولی چه جوری بفهمم که معمولیه زیاد بزرگ نیستن

نه من عفونت زیاد نمیکیرم ولی چه جوری بفهمم که معمولیه زیاد بزرگ نیستن

همین که به لباس زیر نمیچسبن یا موقع دوچرخه سواری یا پیاده روی تکون نمی‌خورن و سوزن سوزن نمیشن یعنی عادیه و نیازی به عمل نداره

همین که به لباس زیر نمیچسبن یا موقع دوچرخه سواری یا پیاده روی تکون نمی‌خورن و سوزن سوزن نمیشن یعنی ع ...

خوب من دوچرخه سواری که نمیکنم 

ولی تو پیاده روی اگه زیاد برم 

لای پام عرق سوز میشن 

به نظرت از اونه

وقتایی که نوار میزاشتم احساس میکردم به نوار می چسبن تا اینکه دیگه کاپ گزاشتم راحت شدم 

البته روزای اول نوار نمیزاشتم پوشاک بچه سایز بزرگ میزاشتم خون ریزیم زیاد بود نوار جواب نمیداد