2777
2789
عنوان

فامیلای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 78 پست
وای خدا نکشتت دختر جــــــــــر خوردم از خنده

😂😂😂

واقعاً خب لبه های داخلی‌ تو دوران بلوغ رشد می‌کنن دیگه بچگی یه ذره هم نداشتم اون لبه هارو بعداً که دراومدن فک می‌کردم زخمه😂

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب منم دست میزدم ولی با دست نمی کشیدمشون خخخخخخخخ

منم دیگه نمی‌کشمشون ولشون کردم 😂🥲

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

وای عزیزم اره نکش مثه کش برمیگرده دختر

نه بابا 😂🥲

دوران بلوغ حالت زشتی داشتن واقعا فرض کن به نوار بهداشتیم میچسبیدن😮 به زور جداشون میکردم... رفته رفته کوچیک تر شد الان حالت عادیشو دارن دیگه به هیچی نمیچسبن متاسفانه...

وا یعنی اول بزرگ بودن بعدش یواش یواش کوچیک شدن؟

نه بزرگ نبودن حالت چسبندگی داشتن راحت به لباس زیر می‌چسبید اما الان حالت چسبندگی ندارن و تا حدودی کوچیک تر و بهتر از قبل شدن...اون اوایل نامتقارن بودن رفته رفته هم اندازه شدن و خیلی بهتر خدا رو شکر 

نه بزرگ نبودن حالت چسبندگی داشتن راحت به لباس زیر می‌چسبید اما الان حالت چسبندگی ندارن و تا حدودی کو ...

خداروشکر عزیزم 

حالا الان دیگه خانم ها میرن عمل میکنن اون بر میدارن میگن زشته

دوستم این عمل رو کرده

خداروشکر عزیزم حالا الان دیگه خانم ها میرن عمل میکنن اون بر میدارن میگن زشتهدوستم این عمل رو کرده

اگه خیلی‌ بزرگ باشه آره زشته اما با بالا رفتن سن مال خیلیا کوچیک تر و هم اندازه تر میشن...مال من ظاهرش خیلی‌ بهتر از اون موقع ها شده...

عمله پر خطر و ریسکی هست دردش هم زیاده اکثرا از این عمل ناراضی هستن...

اگه خیلی‌ بزرگ باشه آره زشته اما با بالا رفتن سن مال خیلیا کوچیک تر و هم اندازه تر میشن...مال من ظاه ...

چی بگم عزیزم 

این که خودش میگفت راضیم کلا برداشته صافه صافه

حالا نمیدونم تو نیاز جنسی هم تاثیر داره یا نه

چی بگم عزیزم این که خودش میگفت راضیم کلا برداشته صافه صافهحالا نمیدونم تو نیاز جنسی هم تاثیر داره یا ...

آره دیگه بعضیام هستن راضین اما من از چند تا خانم که این عمل رو انجام دادن پرسیدم میگفتن کاش عمل نمی‌کردم حس جنسیم کم شده همش عفونت‌ میگیرم یا یکی می‌گفت یهو بخیه هام باز شد کلی خونریزی کردم یا تا دو هفته نمی‌تونستم درست راه برم بکیم می‌گفت دکتر یه لبشو کامل از ته بریده اون یکی می‌گفت بخیه ای که دکتر به لبه ها زده اصلا مناسب نبوده و الان لابیا هام تیکه تیکه شده 😧

چی بگم عزیزم این که خودش میگفت راضیم کلا برداشته صافه صافهحالا نمیدونم تو نیاز جنسی هم تاثیر داره یا ...

بکیم می‌گفت سر این عمل از مرگ برگشتم...دکتر گویا یه جاشو بریده که حساس بوده می‌گفت از شدت خونریزی داشتم میمیرم 

خلاصه که باید کلی تحقیق کنیم و بریم میگن روش لیزر بهتره بخیه هم نمیخوره فک کنم اما اگه لابیا ها خیلی‌ بزرگ باشه روش لیزر بدرد نمیخوره فقط برش

آره دیگه بعضیام هستن راضین اما من از چند تا خانم که این عمل رو انجام دادن پرسیدم میگفتن کاش عمل نمی‌ ...

وای دردشو احساس کردم با این توصیفت دختر 

واقعا خیلی باید سخت و دردناک باشه به نظرم بیشتر برا زیبایی میرن انجام میدن خانم ها 

این دوست منم از همین دختراست که همش دنبال زیبایی میگرده