2777
2789
عنوان

فامیلای ما

284 بازدید | 78 پست

چرا اینجور میکنن 

دخترا رو چقدر زود شوهر میدن 

الان داییم دخترش متولد نمیه دوم ۹۰ میخاد شوهرش بده 

دختر یکی از فاملامون ۱۳ سالشه عقده کرده 

یکی از فاملامون ۱۴ سالشه ازدواج کرده با ی ۲۶ ساله 

عروس خالم ۱۴😐

دختر یکی فاملامون ۱۵ زایمان کرده 

بعد اینا بکنار مادرم که ۲۷ سالگی ازدواج کرد پشیمونه میگفت کاش ۱۵ سالگی شوهر میکردم 

خالم ۳۳ ازدواج کرده میگ کاش تو ۱۸ سالگی سه تا بچه داشتم 

من خودم ۱۹ واقعا همین الانش به ازدواج فکر میکنم موهای بدنم سیخ میشه کلا میترسم احساس میکنم قرار بدبخت بشم شاید عقل من کمتر از سنم باشه ولی فعلا میپسندم مجرد باشم نظر شما چیه

من حرفی ندارم😐

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیر۱۸ازدواج به نظرم اشتباهه

من خودم۱۶سالم بود نمیدونم چرا دوست داشتم ازدواج کنم🤣ولی الان خداروشکرمیکنم نشد وبچگیمو کردم 

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

کدوم شهر زندگی میکنی ؟

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

کار خوبی میکنی. اینجور دخترا تنها دستاوردشون شوهر کردنه😂بنظرم تا بیست و سه بیستو چهار وقت داری. درستو بخون زندگیتو بکن شوهر هم به وقتش. حالا اینایی که گفتی خودشون راضین از اینکه انقدر زود ازدواج کردن؟ مشکلی ندارن؟