2777
2789
عنوان

فامیلای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه کودک همسری مد شده

بله دقیقا... دخترای کم سن و سال با دیدن این حجم از کودک همسری دلشون هوای شوهر میکنن و بشدت از هم سن و سالا تاثیر میپذیرن... میگن فلانی ازدواج کرد منم نباید عقب بمونم و اینجوری به دام میفتن

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بله دقیقا... دخترای کم سن و سال با دیدن این حجم از کودک همسری دلشون هوای شوهر میکنن و بشدت از هم سن ...

من خودم ۱۹ سالمه منم ی جورایی کودکم ولی موهای بدنم سیخ میشه حرف ازدواج میاد میترسم یعنی من عاقلمالان ؟

ریزه ست یا هیکلش درشته آخه 15 ساله کی حامله شده

یکیو میشناسم ریزه هست ۱۵ سالگی زایمان کرده خب...تا حدودی به جثه اینا ربط نداره

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

من خودم ۱۹ سالمه منم ی جورایی کودکم ولی موهای بدنم سیخ میشه حرف ازدواج میاد میترسم یعنی من عاقلمالان ...

منم همسن تو...این حجم از کودک همسری باعث شده فک کنم من از جامعه عقب افتادم با اینکه این طرز و فکر کودک همسری اشتباس اونم تو این دوره زمونه نامرد و فانی...