2777
2789
عنوان

هرسوالی داری میتونی ازم بپرسی حتی سوال های عجیب ❗

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 67 پست

خواب دیدم  ینفر اومد گفت باباتو دیدم  گفته در جواب سوالات بهت بگم یا ارحم الراحمین  و ادمه ام  داشت یه ایه عربی بود   من ادامش یادم نیست  پدرم فوت شده  دوس دارم نظرتو بدونم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

ایا شب اول قبر وجود داره

بله

اما نه به صورتی که تفسیر شده در واقع شب اول قبر زمانی هست که ناخوداگاه شما از خودتون در مورد اعمالتون سوال میکنه و شمارو بازخواست میکنه تا بسنجه کی بودی و چه کردی اگر از خودت راضی باشی با حس ارامش در جهانی دیگر زندگی میکنی اگر ن همیشه ناراحتی ، کسی شمارا ازار نمیده بابت کارهای بدی که کردی خودتون حس عذاب وجدان دارید و ناراحتید( اینکه چگونه در جهان دیگر زندگی کنیم هنوز ناشناخته هست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من ی تایمی خیلی روی متافیزیک و شاخه های مربوط بهش تمرکز کرده بودم و مطالعه میکردمتو اون تایم شبا ...

بله یکی از شاخه های متافیزیک چاکرها هستن ، ممکنه به علت مطالعه و تمرکز سطح انرژیتون بالا رفته باشه و درکتون از جهان بیشتر

اینجا دو حالت برای شما وجود داره یا سطح انرژی پایینی دارید که هم سطح انرژی اجنه هست پس با بالابردن ا ...

صداهای آزار دهنده نبوده

یه بار دم غروب یخ پرت کردم از ارتفاعی ،بچه بودم، یکی گفت یواشتر چه خبرته؟؟ نگاه کردم کسی نبود ترسیدم فرار کردم 😅😅

یه بار از راهروی داخلی خونه صدای مرد شنیدم گفت یا الله، بازم رفتم دنبال منبع صدا گشتم هیچکس نبود، یه بار همون توی راهرو یه خانمی چند بار پشت سر هم اسممو صدا زد بازم رفتم هیچکس نبود و ...

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چرا وقتی یک چیزی گذاشتیم روی میز بارها همون نقطه را گشتیم نبوده ولی چند دقیقه بعد همون جا که بارها چ ...

در این مورد چند نظریه وجود داره

۱.گاهی ذهن انسان در بینایی دچار اشتباه میشه مانند زمان خستگی و نمیتونه هرچیزی رو که میبینه به تصویر بکشه و به تمرکز بیشتری نیاز داره.

۲.وجود جهان های دوبعدی که گاهی در لحظات خاص در نقاط خاص برای چند لحظه باهم ترکیب میشن و سپس جدا میشن مثل برخورد دو حلقه دایره مانند بهم و سپس جداشدن انها.

سلام عزیزمایا داشتن موکل حقیقت داره؟ایا همزاد و موکل هردو یکین؟من تو یکی از خواب هام ی نفر رو توی تا ...

خیر موکل ها وجود ندارن گاها افراد با ازاد اجنه اونارو اسیر میکنن و برای دخالت در انرژی کائنات از علمشون استفاده میکنن.

همزادها و موکل ها یکی نیستند برای همزاد نظریه های متفاوتی هست:

۱.همزاد همان خود ما هستیم و هرشخص هم دارای ذات خوب هست هم بد و اون ذات بد همزاد ما هست و همیشه منتظره تا کنترل مارو به دست بگیره.( در تعابیر دینی بهش شیطان میگن)

۲.همزادها افرادی هستن که در یک بعد روحی یکسان با ما قرار دارند و اونها میتونن فقط شامل انسان ها یا فرشتگان باشند اجنه به دلیل سطح انرژی کمتر همزاد قرار نمیگیرن مگر اینکه یک انسان اونقدر مرتکب خطا بشه که با اونها هم سطح بشه .

چرا مادربزرگم به خوابم نمیاد باهام حرف بزنه..چند باری دیدمش ولی در سکوت بود و گوشه خواب و هیچی نمیگف ...

برای صحبت نکردن افراد فوت شده چند تعبیر وجود داره:

۱.شما قادر به شنیدن ارتعاش انها نیستید.

۲.انها اجازه صحبت ندارند.

غیب شدن وسایل:

۱. گاهی اشتباها برخی وسایل در دنیاهای موازی وارد میشن و بعدها شاید حتی چندسال بعد باز برگردونده بشن .

۲. اجنه ها گاهی از وسایل ساخت انسان ها استفاده میکنن

اسی چجوری میتونیم حالمونو بهتر کنیم؟ مثلا گذشته رو رها کنیم ادم فعالی باشیم کلا راهی برای مقابله با افسردگی داری؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

برای صحبت نکردن افراد فوت شده چند تعبیر وجود داره:۱.شما قادر به شنیدن ارتعاش انها نیستید.۲.انها اجاز ...

مچکرم 💙

چند وقت پیش خواب دیدم ک اقواممون جمعن و رفتیم قبرستون هوا هم رو به تاریکی بودش

عمم و.. گفتن ما میریم سر بزنیم خونه یکی از فامیلا و رفتن

من تنها مونده بودم

رفتم سر خاک مادربزرگم

بزور هم رفتم چون قبرستون فووووووق العاده شلوغ بود

همش میگفتم پس اینا چرا نمیرن خونه هاشون یکم خلوت شه اینجا من راحت حرف بزنم

گذشت گذشت تا خالی شد و من نشستم پی درد و دل کردن....

واقعیت چون وضعیت زندگیم اشفته شده یعنی وضعیت زندگی خانواده ام

همه دوستام میگفتن اره طلسمتون کردن طلاهاتم جاش بردن و...

من گفتم مگه میشه طلا چجوری رفته امکان نداره

چرا زندگی ادما اینقد با هم فرق میکنهچرا بعضیا اینقد مشکلاتشون زیاده ولی بعضیا نهاینکه خودمون زندگیمو ...

انسان ها در گذراندن مراحل زندگی یکسان نیستن همگی ما بخش کوچکی از یک انرژی بزرگ هستیم تصور کن همگی ما اعضای بدن یک انسان باشیم و در اینجا هرکس نقش متفاوتی ایفا میکنه بنابراین نقش ماها در زندگی متفاوته و در مجموع همگی با کمک هم به هدف نهایی میرسیم و اره انتخاب زندگی به عهده خود ما هست اما ن اینطور که تصور میکنید ، قبل از تولد هرکسی فرصت ارتقای خودش رو داشته تا بتونه در زندگی نقشی ایفا کنه مثلا اگر یک سرباز پیشرفت بیشتری داشته باشه فرمانده میشه اما بقیه ن! پس این عملکرد و انتخاب خودمون بوده که حالا در هرشرایطی هستیم و بعد از مرگ هم چنین هست اعمال و انتخاب های ما سازنده زندگی پس از مرگ هست

نمیدونم این سوال من هم میتونید جواب بدید یا نه

گاهی نیرو و انرژی یا حس عجیب و قوی دارم

مدتی پیش خانمی که بچه اش امکان داشت ناقص متولد بشه یا سقط بشه ، ازم خواست دعاش کنم و منم دعا کردم و گفتم مطمئن باشه سالمه.

بعد مدتی اومد بهم گفت خدارو شکر سالم به دنیا اومده.

یا گاهی دقیقا حس میکنم الان کی پشت در خونمونه و زنگ میزنه و چند ثانیه قبلش میگم به خانواده ام.

یا میدونم کی چی تو سرشه و میخواد چی به زبون بیاره.

حتی خوابام به یک شکلی تعبیر میشن

اگه کسی رو تو خواب ببینم روز بعد واقعا میبینمش حتی اگه سالها اون شخصو ندیده باشم یا حتی ممکنه اون شخصو نشناسم ولی تو خواب دیدمش و روز بعد تو خیابون دیدمش(یک خانم بودن).

حتی یه اتفاق مهم رو حس کردم یعنی از فکرم گذشت که اره فلان طور میشه و روز بعد همه ازش حرف میزدن و همون شد 

و خیلی چیزای دیگه...

گاهی ترس وجودمو میگیره نمیخوام چیزی رو حس کنم و بفهمم.

باید چیکار کنم ؟؟؟

امیدوارم خدا براتون بسازه ، همون آرزویی که تو دلتونه و ساختنی نیست 😍🌸

علت خواب دیدن چیه؟ قبل خواب اصلا به اون فرد فکر نکردم از ساعت ۱شب خوابیدم نیم ساعت بعدش بیدار شدم تو ...

در طول شب مغز افکار و احساسات رو دسته بندی میکنه و برای پاسخ به احساسات خواب میبینیم شما با احساس دلتنگی برای اون شخص مواجه شدی و مغزت تصاویری ساخته تا اون حس رو التیام بده

نمیدونم این سوال من هم میتونید جواب بدید یا نهگاهی نیرو و انرژی یا حس عجیب و قوی دارممدتی پیش خانمی ...

یا چند وقت پیش یه کاربر ازم خواست ویژگی خودش و چند نفر دیگه رو بگم در کمال تعجب ظاهر و سن دقیق و .... رو بهش گفتم.

امیدوارم خدا براتون بسازه ، همون آرزویی که تو دلتونه و ساختنی نیست 😍🌸

من ک خودم خیلی تناسخ رو قبول دارم. ‌آیا واقعن تناسخ وجود داره یا نه من بخودم تلقینش کردم

خیر تناسخ وجود نداره در طول تاریخ انسان ها برای فرار از واقعیت مرگ داستان هایی ساختن تا بتونن خود را ارام کنند و این بخاطر دلبستگی به زندگی هست که در وجود همه ما هست اما در مورد زندگی پس از مرگ علم میگه ما انرژی هستیم و انرژی از بین نمیره بلکه از حالتی به حالت دیگه در میاد ما از خاک جدا میشیم و شاید بعدها در جهانی دیگر در عنصری دیگر به ارتقای روح ادامه بدیم