2777
2789
عنوان

خدایا جنس این مردا چیههه

138 بازدید | 17 پست

قهریم باهم 😑👌 من باردارم 😑با کل خانوادش هم قهریم

اقا زنگ زده میگه میخوایم با دوستام بریم .....جا که عکس واسه شب یلدا بگیریم تو طبیعت 

😂چقدر تو سرخوشی مرد واقعا بهت تبریک میگم 😑👌

کاش منم انگار تو سرخوش باشم

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

جنس خرابن😒

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا مخشون کلا فرق داره با ما 

اونا اگه دعوایی قهری چیزی پیش بیاد فقط یه جا از مخشون درگیر میشه بقیه ش انگار نه انگار اصلا، کار خودشو می‌کنه

برا ما نع، کافیه یه اتفاق کوچیک بیفته کل مغزمون و کارامون و ... درگیر میشه🥴🥴🥴🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مردا مخشون کلا فرق داره با ما اونا اگه دعوایی قهری چیزی پیش بیاد فقط یه جا از مخشون درگیر میشه بقیه ...

خوش به حالشون 

حالا دیگ جنسشونو خراب نکن زشته... سرخوش و سطحی نگرن

حقیقته خاهر من

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

اصلا توجه نکنانگار نه انگارعوضش شما برو لباس یلدا و تدارک رو اماده کن تا میتوتی ازش پول بگیر

دقیقا بهش گفتم 29 ام بیا بریم عکس بارداری یلدایی بگیریم 

خبلی زیاد پرنسس

ولی سخت نگیر اون روز داشتم به مقاله می‌خوندم نوشته بود از یه مردی سی تی اسکن گرفتن ۹۰درصد مغزش بخاطر یه بیماری نادر از بین رفته بود ولی داشت خیلی معمولی مثل آدمای سالم دیگه زندگی میکرد

کلا ذاتشونه سخت نگیر به خودت که اذیتشی❤️

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
خوش به حالشون

اره واقعا 

من وقتی ذهنم درگیر چیزی میشه کلا زندگیم مختل میشه از همه لحاظ 🥴🥴🥴🥴🫤🫤🫤🫤 حتی میزنه به معده م اشتها صفر درد معده حالت تهوع 😑😑😑😑

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اره واقعا من وقتی ذهنم درگیر چیزی میشه کلا زندگیم مختل میشه از همه لحاظ 🥴🥴🥴🥴🫤🫤🫤🫤 حتی میزنه ب ...

منمم همینم

ولی سخت نگیر اون روز داشتم به مقاله می‌خوندم نوشته بود از یه مردی سی تی اسکن گرفتن ۹۰درصد مغزش بخاطر ...

حالا براش دارم