kkknnnmmmkk مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 292 عنوان برای ازدواج چی براتون مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست لطفا راست بگین فاز برندارین بطور بخواین بگین که مثلا من آدم حسابیمچون خیلیا رو دیدم میگن قیافه برامون مهم نیست ولی احیانا قیافه براشون خیلی خیلی مهمه شما برا ازدواج چه معیارایی دارین از شغل طرف چهره اندام اخلاق و..... امروز | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزاننننننننننههه عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3916 یعنی یه شغلی که تو جامعه بد دیده میشه(شغل آبرومند) مثل رفتگر باشه ولی اخلاقش خوب باشه ازدواج میکنی؟؟ بله بدونم کنارش آرامش دارم وبهم پایبند
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 26225 ملاک من اول اخلاق و شعور و خانواده بود چون معتقد هستم خانواده خیلی روی ازدواج اثر میزارند بعد هم پول و کار قیافه هم در حدی ک خوب باشه هیکل هم خوب به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
mrs1384 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2899 قیافه یه کوچولو برام مهمه(مثل خودم معمولی باشه)اخلاق و عقاید مذهبیش برام خیلی مهمه میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
kkknnnmmmkk مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 292 باورت میشه اصلن به ازدواج مثل بقیه تا به حال فکرم نکردم و هیچ معیاری مد نظرم نیست چون ازدواج رو نیاز ... منکه پسرم معیار خودم قیافش به دلم بشینه(حالا ممکنه زیاد خوشگلم نباشه ولی به دل خودم بشینه و پیش خودم قشنگ باشه)اخلاقش خیلی مهمه برام ، اهل جنگ و دعوا سر چیزا الکی نباشه...اینکه نماز بخونه و روزه هم بگیره هم برام خیلی مهمهبقیه چیزا برام مهم نی...
kkknnnmmmkk مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 292 کی گفته قیافه مهم نیست. اتفاقا چهره خیلی مهمه (بچه و ژنتیک و این چیزا). برای من قد و هیکل هم مهم بود ... قیافه مهمه کیه از کسی که خوشگل باشه بدش بیاد ولی خب نباید فقط و فقط رو قیافه زوم کرد اخلاق هم باید باشه کنارش
khatereh90_ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 407 منکه پسرم معیار خودم قیافش به دلم بشینه(حالا ممکنه زیاد خوشگلم نباشه ولی به دل خودم بشینه و پیش خودم ... حالا دیگه پسر دختر نداره کلن میگم به معیار های خودت احترام. با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️
kkknnnmmmkk مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 292 قیافه یه کوچولو برام مهمه(مثل خودم معمولی باشه)اخلاق و عقاید مذهبیش برام خیلی مهمه یه نفر پیدا شد معیاراش مثل معیارا خودم بود😅😅
رزمانا عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 481 قیافه مهمه کیه از کسی که خوشگل باشه بدش بیاد ولی خب نباید فقط و فقط رو قیافه زوم کرد اخلاق هم باید ب ... افرین دقیقا