2777
2789
عنوان

برای ازدواج چی براتون مهمه

148 بازدید | 22 پست

لطفا راست بگین فاز برندارین بطور بخواین بگین که مثلا من آدم حسابیم

چون خیلیا رو دیدم میگن قیافه برامون مهم نیست ولی احیانا قیافه براشون خیلی خیلی مهمه 

شما برا ازدواج چه معیارایی دارین 

از شغل طرف 

چهره 

اندام 

اخلاق 

و.....

همه چیش مهم بود و همه همونجور که دوست داشتم شد 

فاصله سنی کم جوون خوشتیپ تحصیل‌کرده شغل ماشین

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

پول و اخلاق 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان که ده ساله ازدواج کردم ولی قیافه و قد و هیکل مهم بود برام شغل دولتی مهم بود داشته باشه خانواده خوب هم برام مهم بود اهل دود و سیگار نباشه هم مهم بود خیلی .. ولی مثلا حتما مذهبی باشه یا نماز خون اینا باشه برام اهمیت نداشت 

اول ازهمه  مهم بود ک شیفتم شه و عاشقم بمونه

مودب محترم خانواده دار باشه

قدو هیکل 

چهره خشن

دیو باشه

خسیس نباشه

خداروشکر اینا بود خدا داده

الهی لایقش باشم و خوشبخت بمونیم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

قیافه در سطح خودم یعنی نه زشت نه خوشگل معمولی 

حالا رو یه بالا باشه چه بهتر 😅

پول هم دوست دارم در سطح خودم باشه طبقه اجتماعیش متوسط

حتی تو مذهبی بودن هم معمولی دوست دارم نه افراطی نه غیر مذهبی 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

من عقلم کم بود فقط برام قیافه و ماشین و ی مقداری اخلاق مهم بود که داشت. بعدا فهمیدم پول مهم ترین معیار زندگیه.البته خدا رو شکر اونم داره ولی اینو وقتی فهمیدم که میدیدم مثلا عموم که قبل من ازدواج کرده بود هنوز مستاجر بود و زیر بلیط بابابزرگم زندگی میکرد

من معیارم اینا بود مهمترین چیز اخلاق ورفتارشخصیت بود

بعدش شغل از شغل ازاد ومردای بازاری بدم میومد 

بعدشم چهره وقد بله مهمه چون باید ب دلم بشینه ب هرحال 

بعدش تفاوت سنی اختلاف سنی زیاد متنفر بودم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

باورت میشه اصلن به ازدواج مثل بقیه تا به حال فکرم نکردم و هیچ معیاری مد نظرم نیست چون ازدواج رو نیاز نمیبینم برای آیندم شایدم بعد ها نظرم تغییر کنه حالا بعضیا جبهه می‌گیرن خوب هر کس عقیده خودشو داره وقتی کسی ازدواج میکنه مگه میکن چرا ازدواج کرد نکنی هم پس نباید بگن خلاصه عقیده ها متفاوته خودت چه معیاری مهمه برات این مهمه بقیه رو ولی 

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

کی گفته قیافه مهم نیست. اتفاقا چهره خیلی مهمه (بچه و ژنتیک و این چیزا). برای من قد و هیکل هم مهم بود. چون هیکلِ مناسب نشون از سبک زندگی سالم میده. 

اخلاق از همش مهم تره ولی. قبلی هارو میشه به هر حال کاری کرد ولی اخلاق رو سخته اصلاح کرد. شاید اصلا اصلاح هم نشه. 

گفتار خیلی مهمه. لحن محترم یک مرد، واقعا سربلندت میکنه تو زندگی شخصی و اجتماعی. 

همشون مهمن. یک سری مسائل مهم تر.