2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳۰ میلیون به بالا 

تو حساب کن یه کت یا مانتو ساده از یک میلیون بیشتر چه برسه به بقیه جنسا ۵ تا بفروشن فقط مانتو روزی ۵ میلیون در میاد دیگه حساب کن ماهی چقدر

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

من فعلا در حال اماده کردن کاراشم

تما هرکیو دیدم ۱۰۰ تا ۴۰۰ ۵۰۰

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
من فعلا در حال اماده کردن کاراشمتما هرکیو دیدم ۱۰۰ تا ۴۰۰ ۵۰۰

واقعا تومورمغزی دارید؟؟؟

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

چیش عجیبه😁مریضیه دیگه

چطورفهمیدید من چندروزه مغزم یه بخشیش تیرمیکشه.نگرانم.

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

چطورفهمیدید من چندروزه مغزم یه بخشیش تیرمیکشه.نگرانم.

نه به این چیزا نیست سردردی شما

من بی حسی شدید دست و پا داشتم که اول دکترم با ام اس اشتباه کرد متاسفانه بعد رفتم دکتر دیگه ام ار ای داد که فهمیدم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نه به این چیزا نیست سردردی شمامن بی حسی شدید دست و پا داشتم که اول دکترم با ام اس اشتباه کرد متاسفان ...

بحق ۵تن شفابگیرید الهی

خودت باید طراح باشی بدوزی ؟ یا آماده از بازار میگیری می‌فروشی ؟واقعا 100 تومن داره.؟😐

لباسای بازو کسی نمیخره بنظرم باید لباست مزونی باشه تا به درامد برسی کارت خاص باشه وگرنه کار بازاری جنسش معلومه و ذرامد کم

چقدر سرمایه میخواد؟

بستگی داره باید یه مکانو بتونی بگیری دیراین کنی به شهر و محل بستگی داره خیاطی ک بیاری و همه چی