2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا طلبه باشه

54 بازدید | 4 پست

کسی هست؟؟؟ چند تا سوال داشتم

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۶ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم و ۲۰ خرداد روز تولدمه😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم، عاشق معلمی ام✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم فقط بگم دیدی زهرا دیدی شد دیدی خدا صداتو شنید و فقط بگم خدایا شکررررتتتت💚😃🌱 ومیدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

طرف شوهرم چن نفری طلبه هستن ...سوالت چیه اگ بدونم جواب میدم

منظورم طلبه خانم هست 

میخواستم ببینم شرایطش چطوره؟ چه جوریاست درساشون کلا راجب این چیزا میخواستم بدونم

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۶ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم و ۲۰ خرداد روز تولدمه😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم، عاشق معلمی ام✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم فقط بگم دیدی زهرا دیدی شد دیدی خدا صداتو شنید و فقط بگم خدایا شکررررتتتت💚😃🌱 ومیدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورم طلبه خانم هست میخواستم ببینم شرایطش چطوره؟ چه جوریاست درساشون کلا راجب این چیزا میخواستم بدون ...

خاهرشوهرم ک الان تو قم ادامه تحصیل میده 

ولی بسیار واسه حجاب و پوشش گیر میدن و رفتی حوزه نمیزارن چادرِ ملی و اینارم استفاده کنی فقط چادر ساده اونم طوری ک خودشون میگن حجاب بزنی.. درساشون سنگینه سوپیشینه اینا نداشته باشی واسه ثبت نام و اگ مجردی باید رضایت پدر باشه ، یه ازمونی ام موقع ثبت نام کتبی میگیرن ک چن تا شرایط داره اگ داشته باشی ازت اون ازمونو نمیگیرن و ثبت نامت راحت تره اولیش اینه ک حافظ قران باشی و...

خاهرشوهرم ک الان تو قم ادامه تحصیل میده ولی بسیار واسه حجاب و پوشش گیر میدن و رفتی حوزه نمیزارن چادر ...

اها پس که این طور... خیلیم خوب، ممنونم از لطفت