2777
2789
عنوان

وای خیلی خوشحالم خیلی لاغرتر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 85 پست

منم لاعرشدم 

ناراحتم

حالا چن کیلوام

۶۹

ولی ب شوهرم نمیخورم ایشون قد بلندو هیکلی ان

من روز بله برون ۷۳بودم

هی میگه لاعرنشووو بسه بسه

پوف

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب توضیح بده تو این رژیم چیکار باید بکنی

خب عزیزم اصلا نباید نمک بخوری داخل رژیمت و صبحانه هم باید یک دونه قند بخوری و قهوه و برای ناهار هم باید نصف سینه مرغ شام هم مثلا سالاد

البته این یه روزش هست روز های مختلف داره

کانادایی برمیگزده

من قبلا گرفته بودم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
منم رژیمم فعلن ۲کیلو کم گردم قدم ۱۶۵ وزنم شد ۶۹ولی یکم خسته شدم از رژیم و ورزشروزی چند تا کالری میخو ...

عزیزم من روزانه بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ تا میخورم و بخدا اولشه که میگی ولش کن بابا کی حصله داره پاشو برو بیرون وقتی گشنت میشه یا فیلم ببین

من بخدا تو پریودی هستم و ۱ ماه هست شیرینی هیچی نخوردم هیچی نه کاکائو نه چیپس فقط دارم مرغ و کاهو و گوشت میخورم دلم لک زده واسه یه دونه خرما

ولی خب قبلش پیتزا هم میخوردم تو رژیمم

منم لاعرشدم ناراحتمحالا چن کیلوام۶۹ولی ب شوهرم نمیخورم ایشون قد بلندو هیکلی انمن روز بله برون ۷۳بودم ...

عزیزم یه سوال بپرسم راجع به گذشته تون مشکلی نداره؟نمیدونم شمارو با یه کاربر دیگه اشتباه گرفتم یا نه

فقط 37 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
منم لاعرشدم ناراحتمحالا چن کیلوام۶۹ولی ب شوهرم نمیخورم ایشون قد بلندو هیکلی انمن روز بله برون ۷۳بودم ...

عزیزم اگر شوهرتون چاق هستن که مشکل شما نبست 

و اگر میخوای اندامت توپر باشه باید قدت رو _۱۰۳ کنی و بعدش بهترین وزن واست مشخص میشه

مثلا من قدم ۱۶۹ هست باید وزنم ۶۶ باشه