2777
2789

کدوم نرماله

بدون درد

یا خیلی درد بکشه

؟

میگن اصولا پریودی باید بی درد باشه خصوصا بعد متاهلی

ی عدم میگن اشتباهه پریودی همیشه همراه درد باید باشه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول که پریود شدم تا الان که ۳۶ سالمه هیییییییچ درد پریودی نداشتم

کلا دو سه روز بوده همیشه بدون هییییییییچ دردی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
از اول که پریود شدم تا الان که ۳۶ سالمه هیییییییچ درد پریودی نداشتمکلا دو سه روز بوده همیشه بدون هیی ...

عزیزم میگن امثال شما زایمانشم راحتره

درسته یا ن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

من اصلا درد ندارم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

پریود یا باید بی درد باشه

یا دردی باشه که با یه مسکن ساده بیوفته

یعنی دیگ طرف ژلوفن خورد دردش بیوفته اروم شه

بالاتر از این

میره سمت اندومتریوز و...

حتی اگر سونو نرمال باشه

خودم جزو این دسته بودم

خیلیام ک به شما میگن بعد ازدواج درست شدن قبلا دردشون در حد رو به قبله بوده

علتش اینه سر رابطه هاشون ال دی خوردن یا اروژانسی

۱ بار ال دی

میتونه تا چندین ماه درد حتی اندو رو بندازه

پریود یا باید بی درد باشهیا دردی باشه که با یه مسکن ساده بیوفتهیعنی دیگ طرف ژلوفن خورد دردش بیوفته ا ...

خیلی ممنون بابت توضیح

ال دی ک گفتین

یسوال

چن وقت بعد قط کردنش میشه باردارشد؟ینی بدن کلا ازپیشگیری پاک شه چن وقت میکشه

عزیزم میگن امثال شما زایمانشم راحترهدرسته یا ن

سزارین برام خیلی خیلی راحت بود

ولی طبیعی وحشتناک بود دردش برام

خیلی وحشتناک

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️