2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه مادر شوهرم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 75 پست
حتما می‌خواسته ضایع نشه

چرا باید ضایع شه 

ادم پروییه خودش زنگ زد شوهرم گفت برام مرغ بگیر

ما تازه رفتیم سر خونمون قبل اون برا مادرش مرغ میگرفته  ی چند ماه نگرفته بود همه هم میدونستن قبلا براش مرغ میگرفته. الان مثلا میخواسته بگه خیلی عاقل ام اونا دیگه خونه زندگی دارن من ازشون خرج نمیگیرم 

هدفش دامادش بوده جلو اون اینطوری کرد

من اینطوری برداشت کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببين سر شمردن كادوهاي عروسي ما ، از بزرگ تا بچه دوساله شون همه بودن ، بعد موقع بردن كادو كه شد ، هر كدوم رو يه جور فرستادن دنبال نخود سياه ، من جمله دامادشون رو 

و شوهرم كادوهارو دو دستي داد به پدر مادرش 

دقيقا دامادشون رو براي اين دك كردن ،كه بعدا شاكي نشه 

چون كادوهاي خواهرشوهرم رو خود عروس دوماد  برداشتن  پدر مادر ندادن

ميخواستن داماده نفهمه 

منم راضي نبودم ،وخصوصا از اين همه دروغ و لايي كشي 

به خدا هم گفتم راضي نيستم

از بعد اونم ،همش مريضن و خرج دوا دكتر ميدن

استاتر عزیز منم از این قبیل مسایل در خونواده همسرم دارم 

ببین یه پیشنهاد بهت میکنم.... اصلا عین خیالت نباشه 

ب اینچیزا اهمیت نده ، برات مهم نباشه ک کی چقدر پول داد 

کی نداد ...برای دخترش چکار کردی ، برای پسرش چکار کرد 

چه حرفی زدن !! 

اینجور فقط خودت حرص میخوری ، اذیت میشی

بیخیال باش 

و اینو بدون هرچی مثلا دست خیر داشته باشین مثل همین مرغ ک خریدین براش خداوند براتون جبران می‌کنه ! 

اگر تو زندگی هامون یه جایِ کوچیکی برای خدا در نظر بگیریم واقعا آرامش میگیرم ! 

بگو من کاری ندارم با زندگی دخترش یا اینکه چرا این حرفو زد حتما دلیلی براش خودش داشته (, ماها خودمن هم ممکنه یه موضوعی رو دوست نداشته باشیم کسی بدونه )! 

بگو من در راه خداوند کمک میکنم اون خوشحال بشه از حرکتمون کافیه با هیچکسسسس کاری نداشته باش 

اینجا هم نظر نخواه خیلی ها اعصابتو آرامشت رو بهم میریزن 

مادرشوهر من چون فکر میکنه من نمیدونم از این دروغا زیاد میگه،همیشه هم تو گوش شوهرم میخونه که به زنت ن ...

اخه جاریه نگفت من نخریدم؟ به گوشش نرسید

خدا لعنتشون کنه همینا کمکم اینطوری میونه زن و شوهرو خراب میکنن. اخه چرا به بچه هاتون یاد میدید از شریک زندگیشون مخفی کنن