2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه مادر شوهرم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 75 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نسل اینجور مادرشوهرارو خشک کنه

آره بخدا .بعد همین مادرشوهرم هر چی طلا و چیزای با ارزش داره داده دخترش ولی پسراش جرات ندارن یه سفر بدون خانم برن .ولی دخترش هر جا بره سفر نمیزاره هیچکس بفهمه.عین مادرشوهر تو فقط دوست داره دخترش تو آرامش باشه .ولی عروس نباید آرامش داشته باشه هر موقع رفتیم سفر زهرمون کرده 

🤣شمام هر جا رسیدید بگید ما خریدیم براش

اتفاقا تو گروه خانوادگیشون منو بزور عضو کرده بود انگار یادش رفته بود من اونجام، اونجا دیدم گفته جاریم براش خریده منم گفتم پولو ما دادیم اون فقط همراهت اومده چرا گفتی اون خریده ،اونم زد به کولی بازی که من نمیدونستم شماهم دادید نهههه اون پول داده حالا شماهم دادید و شر و ور،ببین اونو خیلی تو فامیل بزرگ کرده نمیدونمم چرا ولی جاریم تو کار دعا و جادو جنبله،مثلا شوهر مخفیش واسش انگشتر خریده بعد جاریم ۷۰۰ هزار تومن داده هرجا میشینه میگه جاریم براش انگشتر خریده یا فرستادتش سفر ویا وسایلاشو اون خریده و ...نمیگه هم اون یکی پسرم خریده تاکید داره که جاریم براش خریده و اینو همه جا میگه،من بگم ما دادیمم کسی باورش نمیشه،درصورتی که جاریم هزار تومن پول تاکسی رو ازش میگیره!یا قسطاشو شوهرم میده الان زده زیرش میگه خودم دادم یا شوهر مخفیم داده ،یا خرج خونشو شوهرم میداد الان زده زیرش میگه شوهر مخفیم میداده،کلا هرچی شوهرش بخره یا شوهر من بخر و پول بدن میگه جاریم کرده!

اتفاقا تو گروه خانوادگیشون منو بزور عضو کرده بود انگار یادش رفته بود من اونجام، اونجا دیدم گفته جاری ...

مثلا همین قضیه طلاها و سفرا و .. رو جلو شوهرم میگه و تاکید داره جاریم کرده اینجوری شوهرمو بیشتر میچاپه،(جاریم و برادرشوهرم از شوهر مخفیش خبر دارن الان یه دهه و نیمه که دارتش ولی شوهر ساده من نمیدونسته),ببین هر روز بیرونه با شوهره بعد به شوهرم میگه داداشم بردمون تفریح اینور اونور داداشم خونشون دعوتمون کرد،بعد میگه من جایی نمیرم تو خونه پوسیدم اینجوری شوهرم بعد قرنی منو بهواد جایی ببره این شغالم میاره

اتفاقا تو گروه خانوادگیشون منو بزور عضو کرده بود انگار یادش رفته بود من اونجام، اونجا دیدم گفته جاری ...

همون بهتر براش نگیرید تا یادش بیاد کی براش خریده

ول کن سر به سر جاریت نزار میگی دعا میکنه اینجور ادما عدقبت ندارن ی وقت دیدی با دعا زندگیتو خراب کردخدایی نکرده

همون بهتر براش نگیرید تا یادش بیاد کی براش خریدهول کن سر به سر جاریت نزار میگی دعا میکنه اینجور ادما ...

متاسفانه شوهرم فکر میکنه مادرش فرشته ست کو.. آسمون پاره شده این هرزه افتاده پایین واسه همین فرت و فرت پول میزنه براش فقط وقت نداره بخره وگرنه اونم انجام میداد البته میخره هم تاجایی که بتونه،اونم داشت همین کارو میکرد آشغال خدا دوبار زد پس سرش آدم نشد آخری رفت شهر دور واسمون دعا گرفت شب جن قدبلند سرتاپا سیاه با کلاه دیدم میخواست خفم کنه الان شبا قرآن میزارم بالا سرم میخوابم

متاسفانه شوهرم فکر میکنه مادرش فرشته ست کو.. آسمون پاره شده این هرزه افتاده پایین واسه همین فرت و فر ...

جوابشونو پس میدن به خدا بسپارشون  کسی که دنبال دعا میره عاقبت نداره بشینو ایندشونو نگاه کن

شوهرت ی روزی میفهمه اشتباه کرده ولی خب دیر. همشون دیر متوجه میشن 

جوابشونو پس میدن به خدا بسپارشون کسی که دنبال دعا میره عاقبت نداره بشینو ایندشونو نگاه کنشوهرت ی رو ...

آره دیر متوجه میشن اطرافم دیدم چه فایده دیگه،والا روز به روز خوشبخت ترن و پول و رو پول میزارن بیشتر ترقی میکنن

آره دیر متوجه میشن اطرافم دیدم چه فایده دیگه،والا روز به روز خوشبخت ترن و پول و رو پول میزارن بیشتر ...

الانشونو نبین عاقبتشونو ببین 

من یکیو میشناسم همش زندگیشو میخواست با دعا بچرخونه همش بچه همش مریض شدن بچه هاش زندگی خوبی نداشتن از بس این تو زندگیش دعا میگرفت مثلا درست کنع همه چیو  خودشم اخر عاقب زندگی خوبی داره نمیکنه 

جلو شوهرت میگی که تو پول دادی براش وسایل خریدی میگه نه جاریم داده؟

متوجه نشدم!ببین مادرشوهرم جلو شوهرم قضیه طلا یا سفرارو میگه شوهرمم فکر میکنه راست میگه یا به دروغ میگه انقدر پولم دادن یا حتی گاهی میگه داداشت پنهونی از زنش اینقدر داده بهم و فلان شوهرمم باور مسکنه مثلا قضیه گوشی رو شوهرم نمیدونست منم که بهش گفتم باور نکرد ،من از کارای شوهرم خیر دارم خودش میدونه که میدونم