2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه مادر شوهرم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 75 پست

ماهم یه روز خونه جاریم دعوت بودیم مادرشوهر و پدرشوهرم همراه ما بودن .ما یه جعبه شیرینی خریدیم .دادم دسته مادرشوهرم چون بچه دستم بود. اون جعبه رو داد جاریم .جاریمم تشکر که چرا زحمت کشیدین اونم یه کلام نگفت که شیرینی رو فلانی خریده .منم رفتم به جاریم گفتم جعبه رو من خریدم 😂

🤣بعد الکی جلو شوهرم میاد دامادش برا مادرش فلان چی خریده که شوهرمم یاد بگیره بخره براش

برات مهم نباشه ، مادر همسرم منم دقیقا همین شکلی هست 

اوایل ناراحت میشدم 

الان گفتم در راه خدا ! 

اونم ک اون برای دخترش چی میخواد و چی نمی‌خواد شما کاری نداشته باشین ، هرکسی هر نیتی داره بعدا باید جوابگو باشه 

شما خودت رو حرص نده و رها کن ....بذار راحت باشی 

عزیزم نمی‌دونم متوجه نظراتم میشی یا نه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه اشکالی داره حالا هر دلیلی داشته باشه که نباید خوارو خفیفش کنه کهشاید خواسته کم نیاره جلو بقیه بعد ...

من نگفتم خریده عیبی داره 

فقط برام سواله که چرا دروغ گفته  اگه اونا ی دونه شکلات براش بهرن هزار بار جلو ما میگه دستشون درد نکنه  ی بار ی تشکر نمیکنه شوهرم هزار جی براش بگیره 

اخه جاریه نگفت من نخریدم؟ به گوشش نرسیدخدا لعنتشون کنه همینا کمکم اینطوری میونه زن و شوهرو خراب میکن ...

انشالله ،خداکنه دستش رو شه همه بفهمن چه گهیه،نه جاریم تازه پزم میده میگه من کردم من خریدم😑

حرص نخور هر کی برای پدر و مادرش خرج کنه فقیر نمیشه خدا جاهای دیگه برکت میندازه تو زندگیتون برکتم هم ...

بله تا حدی مشکل ندارم 

ولی ی تشکر کسیو لال نمیکنه 

حالا اگه دخترش میخرید هزار بار جلو ما میگفت دستش درد نکنه

اخه جاریه نگفت من نخریدم؟ به گوشش نرسیدخدا لعنتشون کنه همینا کمکم اینطوری میونه زن و شوهرو خراب میکن ...

همیشه به شوهرم زنگ میزنه پول میخواد،بعد قبلا رسیدشو واسش میفرستادم چون  توهم داره فکر میکنه برادرشوهرم پولش داده احمق روانی،بعد دیدم شوهرم میگه رسید اینا نفرست اصلا هم چیزی بهش نگو که یعنی خود شوهرم پولو زده من خبر ندارم!

ببين سر شمردن كادوهاي عروسي ما ، از بزرگ تا بچه دوساله شون همه بودن ، بعد موقع بردن كادو كه شد ، هر ...

نمیدونم بعضیا چی میخوان از زندگی پسراشون چیزی که برا عروسشون میخوان جالبه که برا دخترشون نمیخوان 

استاتر عزیز منم از این قبیل مسایل در خونواده همسرم دارم ببین یه پیشنهاد بهت میکنم.... اصلا عین خیالت ...

ممنون از راهنمایت

🙂این یکیش بود خیلی رفتارا ازش دیدم البته این چیز مهمی نبودا. اصلا ی رفتارایه عجیبی ازش دیدم خودم تعجب کردم واسه همین ده ازش خوشم نمیاد.  من اگه جیزی میخواسنم براش بخرم دپست دارم خودم بخرم ببرم با رضایت خودم دوست ندارم خودش عی بیاد جلو کل جدو آبادشو مثال بزنه بخپاد غیر مستقیم بفهمونه ما براش کاری انجام بدیم 

من كاملا دركت ميكنمتو از مرغ و پولش ناراضي نيستي از زرنگ بازي و منافق بازي مادرشوهرت نارحتي

دقیقااا.  هم اینکه بچه های دیگش میگیرن هزار بار جلو ما میگه بعد میگه دسنشون درد نکنه شوهرم من چیزی براش میگیره ی بار جلوم نگفته مرسی دست شوهرت درد نکنه  برام چیزی گرفته