2777
2789
عنوان

خجالت میکشم برای مصاحبه برم

91 بازدید | 14 پست

بچه ها برای منشی شدن فردا میخوام برم‌مصاحبه اولین باره میرم خیلی استرس دارم کلا خودمم خجالتی ام شاید براتون عجیب باشه دختر این مدلی ببینید اما خیلی استرس دارم 

چیکار کنم بنظرتون که مشخص نشه خجالتی ام 

استرس برا مصاحبه که طبیعیه اما مصاحبه منشی گری استرس نداره چون قرار نیست سوالات تخصصی و سخت و درسی بپرسم ازتون 

من رفتم مصاحبه ی شرکت تخصصی که سوالات سخت هم میپرسن استرس هم داشتم اتفاقا از استرس و درونگرا بودنم خوششون اومد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه اعتماد بنفس نداشته باشی متاسفانه کار گیرت نمیادرو خودت کار کناز چی خجالت میکشی؟اون بنده خد ...

نمیدونم کلا از بچگی سر کلاس مکان‌های عمومی خجالتی بودم 

اصلا نمیتونستم خواستمو بیان کنم 

تا الانم‌بخاطر همین سرکار نمیرفتم اما الان دیگه واقعا به پول نیاز دارم و اینکه دلم میخواد مستقل بشم 

مثلا حس میکنم تو دلشون دارن منو مسخره میکنن 

استرس برا مصاحبه که طبیعیه اما مصاحبه منشی گری استرس نداره چون قرار نیست سوالات تخصصی و سخت و درسی ب ...

اخه من کلا خجالتی ام اصلا نمیدونم چی بگم فردا 

بنظرتون چه سوالایی میپرسن از قبل تمرین کنم؟

اخه من کلا خجالتی ام اصلا نمیدونم چی بگم فردا بنظرتون چه سوالایی میپرسن از قبل تمرین کنم؟

هیچی خودتو معرفی کن مجردی متاهلی ممکنه راجب خانوادت هم بپرسم محل زندگی و همین 

تخصصی که نیست 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

برا منشی گری شما باید خجالت و کنار بذاری بتونی با مردم ارتباط برقرار کنی

منشی مطب دکتره مثلا سابقه کار ندارم مشکلی نی؟

نه 

عزیزم منشی که دیگه کار تخصصی نیست که سابقه بخواد 

کارای تخصصی هم سابقه نمی‌خواد یادت میدن

نمیدونم کلا از بچگی سر کلاس مکان‌های عمومی خجالتی بودم اصلا نمیتونستم خواستمو بیان کنم تا الانم‌بخاط ...

خب بیشتر پیش برو

چینو مسخره کنن

خودشون چی هستن؟

چی دارن؟

تو چه مشکلی داری؟

اینا از تصویر خودت تو ذهنت میاد عزیزدلم

مطمینم یه ادم نرمال و خیلی خوبی و اما تصویرت از خودت تو ذهنت خوب نیست

سعی کن خودتو خوب و قشنگ ببینی و مطمین باش از پس کار بخوبی برمیای و کار بسیااار خوبی میکنی که میخوای مستقل شی

تراپیست هم برو بخاطر اعتماد بنفست چون تو ازدواج و همه چیت اثر میذاره عزیزدلم

میتونم تا جایی تظاهر کنم که مشخص نشه اما بعضی جاها سریع میفهمن که خجالتی ام

مهم نیست هرکس ی جوره توکل بر خدا 

خب بیشتر پیش بروچینو مسخره کننخودشون چی هستن؟چی دارن؟تو چه مشکلی داری؟اینا از تصویر خودت تو ذهنت میا ...

مرسی از حرفای قشنگ و دلداریت 

چشم‌ خودمم‌تو فکرشم 

انشالله فردا میرم ببینم چی پیش میاد اگه تونستم از پسش بر بیام حتما میام‌میگم