2777
2789
عنوان

ی سوال خصوصی دارم فقط خانما بیان لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سونو رحم یا واژینال کدوم؟اگه سونو شکم و رحم اینا باشه که یکم شلوار رو میارن پایین و ژل میزنن خیلی پ ...

نه سونوگرافیه. سونو هم باید شلوار در بیاره؟🥴

هرکسی لیاقت توجه نداره !
ن یه بندانگشت. میگه ک چندباری براش پیش اومده میخاد سونو بده ببینه مشکل چیهحتی منم لخته دارم ولی واسم ...

همه دارن فداتشم من ت دوران مجردی هم داشتم طبیعیه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

یعنی سونو واژیناله؟من مورد دیدم چون خیلی چاق بود و چربی شکمش زیاد بود سونو واژینال نوشته بود براش در ...

نمیدونم فقط گفت ک سونو میده

هرکسی لیاقت توجه نداره !

سونو رحم یعنی همونی که یک چیزی رو ...؟

اگر از روی شکم سونو کنه که شلوار در نمیاره 

ولی درصورت اولی باید دربیاره 

بابا پزشکی و جدی بگیرید ، من این سونو اولی رو پیش مرد رفتم تازه😑😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

ی دکتره ترسوندش میگه غیرطبیعیه. من ک فکرمیکنم طبیعیه

غلط کرده 

بعضی دکترا چون قرارداد دارن با سونوگرافی ها یا داروخونه ها پورسانت میگیرن میترسونن ولش‌کن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

چندباری واسش پیش اومده فکرکنم سه چهار بارینیازی ب سونو نیس یعنی؟ طبیعیه؟ حتی منم دارم نگران شدم

طبیعیه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نه سونوگرافیه. سونو هم باید شلوار در بیاره؟🥴

نه منکه فقط زیپ رو باز میکنه بعد یکم زیر شکم رو ژل میزنه و دستگاه میزاره و اصلا نگاه نمیکنه یعنی فقط دستش رو میزاره و سرش رو برمیگردونه . سونوگرافی سمت ما دکترش مرد هست .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....