2777
2789
عنوان

عروسی دعتمون کردن نوشتن با بانو 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4577 بازدید | 242 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه گرون ترین تالار شهرو گرفتن میتونستن همونو یک تالار پایین تر بگیرن به غذاشون اضافه کنن آبرومندانه ...

چیزی که ار عرسیش یادگاری میمونه فیلم و عکس لوکسه نه اینکه بیاد تورو دعوت کنه !

بودجشون حتما نرسیده خرده نگیرید ممکنه بعدا برای شما هم پیش بیاد ناچار بشید

گرون ترین تالار شهرو گرفتن 

میتونستن پایین تر بگیرن به غذا اضاف کنن یا تعداد کمتر ولی درست دعوت کنن 

بعدشم اگه فامیل درجه یک نبودیم و اینجوری دعوت میکردن قطعا خرده نمیگرفتیم درکم میکردیم

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

آخه ما فامیل درجه یکیم اگه دور بودیم درک میکردیم و بهمون بر نمیخورد 😐💔بعدشم همونو تعداد کمتر بگین ...

اینا گفتن پیرپاتالارو بگیم ناراحت نشن داستان درست کنن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

خب دعوت نکرده مجبورن هزینه تالار سمت ما هست نفری ۱۵۰۰  . بعد ما خودمون میخوایم دعوت کنیم مهوونامون دو نفری میان کلا ۱تومن میدن یا همسایمون رو با خانواده دعوت کردیم چهار نفر اومدن خوردن ۳۰۰تومن هدیه دادن . پس من مجبورم کسایی رو دعوت کنم که من رو تو مراسم هاشون دعوت کرده بودن و تو عروسیاشون بودم و از اونور بقیه افراد رو با خانوم دعوت کنم . درسته کیف نمیده ولی چاره چیه  وقتی شرایط مالی ندارم و اگه دعوت نکنم کلی گلخ میکنن پس من هم مجبورم فقط خودشون رو دعوت کنم .

درسته برای هدیه نباید دعوت کرد . اما این هدیه باعث میشه که با بتونیم مهمون های بیشتری رو دعوت کنیم . من وقتی بدونم که اگه مراسمم ۵۰۰نفر دعوت کنم نفری دو ملیون میدن و حداقل یه میلیارد هدیه میگیرم پس همه رو با خانواده دعوت میکنم و  نصف هزینه تالار رو از جیب میدم و باقیش رو از هدیه ای  که گرفتم .

ولی وقتی میدونم همین ۳۰۰تا مهمونی که دعوت کردم بزور  ۲۰۰ملیون هدیه میگیرم چرا باید بیشتر دعوت کنم 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

نمیدونم چرا انقدر برا نی نی سایتیا این کار عجیبهبرا ما عادیه معمولا فامیلای دور و با بانو دعوت میکنن ...

اتفاقا بابامو عزت احترام گذاشتن مثلا دعوت کردن دیگه مگه میشه من جای بابام برم

بعدشم ما فامیل درجه یکیم و فقط من بچه شونم

گرون ترین تالار شهرم گرفتن 

عزیزم نوشتن با بانو یعنی خانواده.بچه ها هم هستن ماهم تو عروسی ها مینویسیم با بانو منظورمون خانواده ا ...

نه به یکی دیگه از نزدیکا نتونستن کارت ببرن زنگ زدن دعوت کنن قشنگ شیر فهم کردن با بانو بیاین

گرون ترین تالار شهرو گرفتن میتونستن پایین تر بگیرن به غذا اضاف کنن یا تعداد کمتر ولی درست دعوت کنن ب ...

نمیشه عزیز . ما مراسم گرفتیم فامیلای درجه یک و دوستارو دعوت کردیم . باورت میشه زنعموی مادرم اومده میگه چرا مارو دعوت نکردی . خاله های بابام و همه اومدن ناراحت شدن .چرا؟؟ چون اونا عروسی بچه هاشون مارو دعوت کردن  و انتظار دارن ماهم اونا رو دعوت کنیم پس نمیشه دعوت نکرد

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

گرون ترین تالار شهرو گرفتن میتونستن پایین تر بگیرن به غذا اضاف کنن یا تعداد کمتر ولی درست دعوت کنن ب ...

دیگ عروسی خودشه اختیارشو داره 

هر چیم بگی بازم بی فایدس 

شما تو عروسی خودت مختاری هر کاری بکنی