2777
2789
عنوان

عروسی دعتمون کردن نوشتن با بانو 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 242 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خدایی خونه ی یکی از آشناها رفتیم فیلم عروسیشو گذاشت دیدم همینجور پیرپاتالا رو دعوت کرده بودن اونام فقط میوه شیرینی میخوردن و منتظر شام بودن،،حوصله ی دست زدنم نداشتن😂جایگاه رقص خالی خالی بود هی هر چی دی جی گلوشو پاره میکرد بیاین وسط انگار نه انگار عروسم ناراحت بود همینطور که فیلمو نگاه می‌کرد میگفت کاش ی دووتا جوونی چیزی تت‌ مجلسم بودن

هزینه های عروسی زیاده عزیزم دیگه گاهی پیش میاد

خب همونو میتونن تعداد کمتر بگن ولی درست بگن 

خیلی مسخرس که حتی فامیل نزدیکم بدون بچه بگی

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

ببخشید ک از شما برای زندگیشون نظر نگرفتنب خودت رسید میتونی هرکاری دوست داری انجام بدی هزینه و مراسم ...

والا .بلکه عروس دوماد دوس نداشته باشن یسریا تو مراسمشون باشن

من خودم بعضی دختر خاله هامو دعوت میکنم بعضی ها رو نه 

بالاخره شب مهم زندگی آدمه آدم خودش باید تصمیم بگیره کی باشه کی نه 

هر کیم ناراحته نیاد خب

شاید بودجه کم داشتن و واقعا منظور بدی ندارن. این زمونه با این گرونی حق هم دارن، اقوام یکم دورتر رو یا نمی‌گن یا بانو و آقا میگن.  عروسی پسردایی همسرم هم فامیلای دورتر رو فقط از بزرگها دعوت کردن بیان. داییش بنده خدا می‌گفت خیلی دلم میخواست بچه هاشونم بگم ولی پول خیلی زیادی میخواست ،تازه همینجوری هم ۳۰۰ نفر بود دعوتی ها. 

خب فامیل دست به دست هم بدن هزینه ای رو تقبل کنن به عنوان کمک تا بقیه بتونن عروسی شاهانه بگیرن. خب مرسوم شده بزرگا دعوت بشن. می‌دونی چقدر آشنا و فامیل و نوه و نتیجه و دوست و غیره هست؟ آدم بخواد همشونو دعوت کنه پونصد نفرم میشن. البته من شام ندادن تو عروسیو بشدت بد می‌دونم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چه نسبتی دارید؟ شایدجوونای نزدیک خودش درحد خواهربرادروخواهرزاده ،برادرزاده ،یاحتی دوستاشون  هستن دیگه نیازی نمیبینه حتماجونای فامیل باشن تا مجلسش شادباشه اونارو فقط به رسم فامیلی ورفت وآمدداشتن آقا وبانو گفتن

عزیزم نوشتن با بانو یعنی خانواده.

بچه ها هم هستن ماهم تو عروسی ها مینویسیم با بانو منظورمون خانواده است

باتشکر از دوستان گرامی کاربری سومم هستش.  خداجونم برای رسیدن به آرزوهام کمکم کن.
برادرزاده من ۶ سالشه تا حالا نرفته عروسی بچه انقدر که کمه

الهی بگردمش 

حالا خودمون چقدر خاطرات کودکی در جشن ها داریم 

فیلم ها نگاه میکنیم وارد یک دنیای دیگه میشیم بس که خوب بود الان با بچه ها مثل ربات رفتار میشه اکثر بچه ها هم تربیت جالبی ندارند