2777
2789

یکیم مث ما لنگ یه قرون ک بتونیم بناییمونو تموم کنیم بریم سر خونه زندگیمون... ترخدا دعا کنید ی وام قراره جور شه دعا کنید اوکی شه😭

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

چرا انقد ب حال مردم حسرت میخورید؟خوبه الان بگی نفرم بگ خوشبحالت تو تا قسمت بنایی پیش رفتی من همونم ندارم؟انرژی منفی بهت نمیده؟از خدا بخواید ولی این مدلی نگید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم واست ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله زودتر تموم کنین بریم سر خونه زندگیتون

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

منم مشکل دارم واقعا گیریم بخدا اط نظرمالی بشدت بهم دیخته ایم کسیم ک دوسش دارم خیلی داره تلاش میکنه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عزیزم مگه همه چیز پوله؟ 

ان شاالله‌جور میشه

چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری بگیرید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

نباید اینجوری تاپیک بزنن ، خداییش،من همیشه داشته هامو پنهان می کنم کسی دلش نشکنه،حتی در حد یه رژ جدید که خریدم به پسرمم یاد دادم اینو، اما جامعه پر شده از تفاخرا

سراسر زندگی من معجزه بود 

یکی مثل شما جایی رو داره بسازه البته خدارو شکر 

یکی هم هست بخاطر اجاره ندادن صاحب خونه اثاث شونو می‌ریزه بیرون 

تا بوده همینه دیگه همه مثل هم نیستن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔